Tarragona

Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Equipaments municipals

Presentació equipaments

Foto del teatre metropol

 

Espais culturals: arxius, biblioteques, museus, teatres i espais d'art


Enllaços als principals espais culturals de la ciutat: arxius i hemeroteques, biblioteques públiques i sales de lectura, museus, teatres públics i privats, sales d'exposicions i altres espais d'art.

Centres Cívics


En aquests equipaments podràs realitzar diferents activitats de caire sociocultural, formatiu i de lleure que organitza la pròpia xarxa, altres departaments municipals i diferents entitats de la ciutat.

Centres educatius


Enllaços als diferents equipaments educatius de la ciutat: llars d'infants, educació infantil i primària, educació secundària, universitaria, escola d'adults, ensenyaments musicals i altres centres educatius.

Espai Jove Kesse


Edifici on es duen a terme les activitats que organitzen el Servei Municipal de Joventut, les entitats i col·lectius joves i els i les joves de la ciutat.

Instal·lacions esportives


Enllaços a tots els complexes esportius de la ciutat.

La Tabacalera


L’Espai Tabacalera és un espai públic que la ciutat ha recuperat per tal d’esdevenir el gran complex cultural de Tarragona i que se situa a la zona dels antics magatzems de l’antiga i emblemàtica Fàbrica de Tabacs.

Llars de jubilats


Directori de llars municipals de pensionistes i jubilats de la ciutat de Tarragona.

Palau de Congressos


Es tracta d’un edifici emblemàtic de construcció recent que s’eregeix en una antiga pedrera del segle XIX. Disposa de dos auditoris, espai firal, diverses sales i espais polivalents per celebracions d’àmbit corporatiu, empresarial, institucional, social, cultural, musical i esportiu.

Teatres de Tarragona


En aquest enllaç trobareu tota la informació dels diferents teatres de la ciutat i de la seva programació. 

 

MÉS EQUIPAMENTS

Comparteix


Segells de reconeixement d’administració oberta
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat