Tarragona

Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Equipaments municipals Més equipaments

Més equipaments

Espais de Trobada

c. Riu Llobregat s/n entre el Casal Cívic de Campclar i la comissaria dels Mossos d’Esquadra (tel. 977 551 698)

Façana de l'edificiL’edifici, de 2.000 m2 aproximadament, entre planta baixa i dues plantes d’alçada, disposa de sales destinades a realitzar tallers i cursos formatius d’hostaleria, música, teatre, informàtica i altres formacions en diferents àmbits destinades a afavorir la inserció laboral.

La gestió és a càrrec de la Fundació Onada, que hi té la seva seu. També s'hi imparteixen ensenyaments artístics de l'IMET ("Música als barris", "Plàstica a l'escola" i "Teatre escolar") i el Servei Municipal d'Ocupació hi ofereix formació i orentació laboral. Finalment, a Espais de Trobada hi ha un dels telecentres de la Xarxa de Telecentres de Tarragona, amb servei de connexió a Internet, ofimàtica, resolució de dubtes informàtics i cursos d'iniciació a la informàtica.

Hotel d'Entitats

c. Pons d’Icart, s/n, Edifici Pàrquing la Pedrera, 6a planta

L’Hotel d’Entitats de Tarragona (HdE) és un equipament públic de titularitat municipal que depèn de la Conselleria de Relacions Ciutadanes i ofereix a les entitats sense afany de lucre amb presència a la ciutat recursos d’infraestructura, gestió i millora administrativa al teixit associatiu tarragoní.

Tota la informació al web d'Entitats.

 

No heu trobat el que buscàveu?

Proveu-ho a:

Comparteix


Segells de reconeixement d’administració oberta Tarragona 2018
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat