Tarragona

Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Equipaments municipals Més equipaments

Més equipaments

 

Antic Ajuntament


L’edifici de l'Antic Ajuntament és una casa senyorial que consta de planta baixa i dos pisos d’alçada. A la planta baixa conserva estructures i elements d’origen medieval datats del segle XIV. Actualment l’edifici s'utilitza com a sala d'exposicions, com a seu de l'Escola de Lletres de Tarragona i com a seu del Patronat Municipal de Turisme, que a la planta baixa té l’oficina d’atenció al públic.

Conjunt arqueològic de Tàrraco: Espais i recintes


L'any 2000 la UNESCO va declarar el conjunt arqueològic de Tàrraco patrimoni mundial de la humanitat. Amb la denominació es reconeix que les restes romanes de Tàrraco són d'excepcional importància en el desenvolupament de la planificació i el disseny urbà romans i que aquesta planificació va servir com a model per a les capitals de província en el món romà en altres llocs.

Podeu consultar en aquest apartat els diferents espais que conformen aquest conjunt arqueològic.

Espais de Trobada


c. Riu Llobregat s/n entre el Casal Cívic de Campclar i la comissaria dels Mossos d’Esquadra (tel. 977 551 698)

L’edifici, de 2.000 m2 aproximadament, entre planta baixa i dues plantes d’alçada, disposa de sales destinades a realitzar tallers i cursos formatius d’hostaleria, música, teatre, informàtica i altres formacions en diferents àmbits destinades a afavorir la inserció laboral.

La gestió és a càrrec de la Fundació Onada, que hi té la seva seu. També s'hi imparteixen ensenyaments artístics de l'IMET ("Música als barris", "Plàstica a l'escola" i "Teatre escolar") i el Servei Municipal d'Ocupació hi ofereix formació i orentació laboral.

Hotel d'Entitats


c. Pons d’Icart, s/n, Edifici Pàrquing la Pedrera, 6a planta

L’Hotel d’Entitats de Tarragona (HdE) és un equipament públic de titularitat municipal que depèn de la Conselleria de Relacions Ciutadanes i ofereix a les entitats sense afany de lucre amb presència a la ciutat recursos d’infraestructura, gestió i millora administrativa al teixit associatiu tarragoní.

Oficines d'atenció ciutadana


En aquest apartat trobareu tota la informació sobre les diferents oficines d'atenció ciutadana de l'Ajuntament de Tarragona: Oficina d'atenció ciutadana, Oficina municipal d'escolarització, Oficina d'informació al consumidor, Oficina d'atenció a la gent gran, etc.

Comparteix


Segells de reconeixement d’administració oberta
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat