• Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de l'Ajuntament de Tarragona
  • Twitter de l'Ajuntament de Tarragona
  • Flickr de l'Ajuntament de Tarragona
  • Pinterest de l'Ajuntament de Tarragona

CiberÀgora '09

CiberÀgora '09
Franja 

 CiberÀgora no any 

 

CiberÀgora '09

L'any 2009 l'acte es va celebrar al Palau Firal i de Congressos de Tarragona. El tema central de les jornades va ser la seguretat informàtica i estratègia, apronfundint en la problemàtica de la recuperació de dades en cas de desastres.

L’Ajuntament de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili, amb la col·laboració de l’empresa Alsys, van ser els organitzadors d'aquestes jornades, adreçades fonamentalment als directors dels departaments d’informàtica i responsables de sistemes d’institucions públiques i empreses privades d’àmbit català i estatal, així com a estudiants universitaris (informàtica, telemàtica, dret, administració i direcció d'empreses) i a la ciutadania en general interessada en els aspectes tècnics relacionats amb la protecció de la seguretat.

 
CiberÀgora  CiberÀgora
 
Una de les institucions públiques participants va ser la URV, coorganitzadora de l’esdeveniment i que, juntament amb els caps dels departaments d’Informàtica de molts ajuntaments i consells comarcals de Catalunya, membres dels cossos de seguretat catalans i estatals i un bon nombre de professionals especialitzats que desenvolupen les seves funcions en l’àmbit de l’empresa privada, van conformat un heterogeni grup que va aprofundir en els diferents punts de vista aportats.
 
No podem oblidar la participació d'estudiants, ja que la CiberÀgora s’inclou en el programa de la Universitat d’Estiu de la Rovira i Virgili i, a banda d’aportar-los coneixements fora dels purament acadèmics inclosos en els programes, els serveix per convalidar crèdits de lliure elecció.
 
Públic
 

 Pots consultar el programa de la CiberÀgora 2009 al següent enllaç: Programa CIberÀgora '09

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat