Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Alcalde Pregunta a l'alcalde

Pregunta a l'alcalde

L'alcalde prepara la Conferència de Ciutat 2022 i vol respondre a allò que més preocupi a la ciutadania. La conferència d'enguany porta per títol "Avancem cap a la Tarragona inclusiva, sostenible i cohesionada".

Amb l'objectiu de donar resposta a les inquietuds de la ciutadania, es va obrir un espai on tothom qui ha volgut ha preguntat els seus dubtes sobre la ciutat a l'alcalde. Un cop rebudes totes les preguntes, s'han posat a votació per part de la ciutadania qui ha triat les que més l'interessen per tal que l'alcalde respongui les cinc més votades durant la conferència.

Aquéstes són les cinc preguntes seleccionades:

  • Per què permetem tants locals tancats i el nucli antic brut i insegur? Vull una Tarragona actualitzada i que respongui al títol de capital de província.
  • Ja fa temps que es parla d’arreglar el Barri del Port, va estar a la seva campanya, quines solucions té previstes per aquest barri i quan les realitzarà? 
  • Fa molt de temps que tenim la Tabacalera en un estat deplorable. Hi ha algun projecte real, amb actuacions i dates d'execució sobre la taula, per a dignificar aquest espai? Quin projecte té l'Ajuntament per la Tabacalera? I si el té, per a quan? 
  • Com ja sabrà, la majoria de tarragonins veu la ciutat descuidada, bruta, voreres en mal estat, inseguretat, etc. Amb tots aquests antecedents i amb Jaume I, la plataforma del Miracle, entre més coses que va prometre resoldre. Per què no ho ha fet i encara la ciutat està pitjor any rere any?
  • Senyor alcalde, perquè no tenim una administració municipal del segle XXI en què puguem realitzar diferents tràmits com adquirir documentació de manera digital o decidir de manera participativa amb votacions en què invertir els diners públics de la ciutat? 

Resposta de l'alcalde al total de les 24 preguntes rebudes.

Consulta les bases de participació en aquest enllaç.

Segells de reconeixement d'administració oberta