Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Consistori Carla Aguilar Cunill

Carla Aguilar Cunill

Carla Aguilar Cunill

Carla Aguilar Cunill
Consellera del Grup Municipal En Comú Podem. Primera tinenta d'alcalde, consellera de Participació, Serveis Socials, Benestar Animal i Portaveu

Telèfon: 977 296 197
Adreça electrònica: caguilar.conselleria@tarragona.cat

Té 32 anys. És llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Pompeu Fabra, amb el màster en Migracions i Mediació Social a la Universitat Rovira i Virgili. Actualment està finalitzant un doctorat en sociologia al Departament d’Economia i Empresa a la mateixa universitat.

En els darrers anys ha treballat com a professora a la Universitat Rovira i Virgili, principalment en matèries sobre igualtat de gènere, alhora que desenvolupava la tesi en sociologia sobre igualtat de gènere a la indústria química de Tarragona.

Pel que fa a l'àmbit polític, va començar la seva militància als 15 anys, a través del Sindicat d’Estudiants, en l’organització de les mobilitzacions contra la guerra de l’Iraq. Més tard, també va estar a l'organització de la manifestació del 15-M a Tarragona. Des de fa uns vuit anys també col·labora amb moviments animalistes com a voluntària i fent de casa d’acollida en diferents ocasions.

També ha estat membre activa d’una associació cultural dedicada a impulsar l’art i la cultura a la ciutat i al carrer. En els darrers anys ha estat molt implicada en el moviment feminista, impulsant i participant activament en l’associacionisme feminista de Tarragona.

 

AGENDA    DECLARACIÓ DE BÉNS    INCOMPTATIBILITATS

Segells de reconeixement d’administració oberta