Tarragona

Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Consistori Consellers 2015-2019 Inmaculada Rodríguez Moranta

Inmaculada Rodríguez Moranta

Inmaculada Rodríguez Moranta
Quarta tinenta d'alcalde. Consellera de Turisme i Pla estratègic

Telèfon: 977 250 795
Adreça electrònica: irodriguez.conseller@tarragona.cat

 

Nascuda a Tarragona el 1981

Doctora en Literatura Hispànica per la Universitat de Barcelona. Acreditada per la ANECA al 2013. Tesi doctoral guardonada amb el Premio Internacional Academia del Hispanismo de Investigación Científica y Crítica (2012). Diploma d’Estudis Avançats per la Universitat de Barcelona (2008). Menció d’Honor. Llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat Rovira i Virgili (2004). Premi Extraordinari Final de Carrera.

Professora i investigadora a la Universitat Rovira i Virgili des de 2005 (àrea: Literatura Espanyola Moderna i Contemporània). Coordinadora de nous plans d’estudi de Màster, professora e-learning i autora de materials pedagògics multimèdia a la Universidad Internacional de la Rioja des de 2012 (àrea: Didàctica de la llengua i la literatura; Ensenyament de l’espanyol com a llengua estrangera).
Personal Docent i Investigador Predoctoral (Convocatòria FI2005-2009 Generalitat de Catalunya). Investigadora postdoctoral (Ajuts Comunitat Treball Pirineus 2013) a la Université de Pau amb el projecte “Agents i estratègies de comunicació de masses: revistes, premsa i editorials”.

Actuals projectes d’investigació: Humanitats Digitals; Història i actualitat de la indústria editorial; Relacions entre l’Alta Cultura i la Cultura Popular. Ponent i conferenciant a congressos nacionals i internacionals. Autora de més de 35 publicacions científiques.

 

Agenda

Retribucions

Declaració de béns i incompatibilitats

Comparteix


Segells de reconeixement d’administració oberta
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat