Tarragona

Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Consistori Laia Estrada Cañón

Laia Estrada Cañón

Laia Estrada Cañón
Portaveu del Grup Municipal de les CUP

(foto de Roser Arqués)

Telèfon: 977 296 100 ext. 6601 / ext. 6802
Adreça electrònica: gm.cup.tgna@tarragona.cat

 

Nascuda el 19 de setembre de 1982 a Tarragona.

Llicenciada en Ciències Ambientals per la UdG (2005), va finalitzar la llicenciatura a la universitat d'Utrecht (The Netherlands) amb una beca Erasmus. És Màster en Estudis Territorials i de la Població per la UAB (2011). És professora de Secundària i ha impartit classes a una Unitat d'Escolarització Compartida (UEC) entre el 2007 i el 2015. Ha treballat des dels 17 anys en el món de l'hosteleria i l'educació (formal, informal, ambiental, i per la igualtat de gènere).

És sòcia del Casal Popular Sageta de Foc i de Ràdio Terra, i està afiliada al sindicat Co.Bas. Va participar amb l'assemblea per l'habitatge i el Cercle Marxista. El 2007 va ser una de les impulsores del col·lectiu feminista Cau de Llunes, on hi va participar fins el 2013. És co-fundadora i membre de l'Associació Causa Morada, que treballa per la igualtat de gènere. És militant de l'Esquerra Independentista des del 2008, primer formant part d'Endavant (OSAN) on va participar en diverses comissions nacionals, i més tard, al 2012, de la CUP. Col·labora amb la Universitat Comunista dels Països Catalans (http://www.universitat.cat/) impartint algunes classes. Va participar amb la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa, a la campanya veïnal STOP parquímetres i actualment forma part del Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona.

Ha publicat els seus articles en diversos mitjans de paper i digitals, i ha participat en alguns llibres col·lectius com En defensa d'Afrodita, editat per Tigre de Paper (2013); Les dones als orígens de Torreforta, coordinat per Coral Cuadrada i Esther Gutiérrez, i editat pel Cercle d'Estudis Històrics i Socials Guillem Oliver, 2014; Perspectives editat per Espai Fàbrica (2015).

 

Agenda

Retribucions

Declaració de béns i incompatibilitats

Comparteix


Segells de reconeixement d’administració oberta
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat