Tarragona

Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Consistori Xavier Puig Andreu

Xavier Puig Andreu

Xavier Puig Andreu
Conseller del Grup Municipal d'ERC

Telèfon: 977 296 233
Adreça electrònica: gm.erc.tgna@tarragona.cat

 

Vaig néixer a Tarragona el 1982 i em vaig criar als barris de Sant Pere i Sant Pau i al Maria Cristina.

Sóc sociòleg, col·laborador de l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural i membre dels grups de recerca Social and Business Recearch Lab i de la Càtedra d’Inclusió Social (de la URV).

En un sentit més acadèmic sóc Doctorand per la URV (en curs), Màster en Formació del professorat per la URV (2010), Màster d'Investigació en sociologia aplicada per la UAB (2008) i Llicenciat en Sociologia per la UAB (2007) en doble itinerari: Política social i Educació, religió i cultura. Les meves principals línies d'interès han estat les desigualtats de gènere, les discapacitats, el treball domèstic, l'estructura social, l'acció col·lectiva, la teoria de l’elecció racional i l'epistemologia.

A nivell laboral, he estat tècnic i investigador de l'Observatori per la Igualtat i del Grup de recerca d'Emocions, Sentiments i Societat de la UAB; tècnic a l'àrea de Responsabilitat Social Corporativa i Plans d'Igualtat del Centre de Recursos per la Salut i el Medi; orientador laboral al Servei d'Ocupació de Catalunya a Valls; i també investigador i docent a la Universitat Rovira i Virgili en Mètodes i Tècniques d'Investigació Social.

Pel que fa a la vida associativa, ja fa uns anys que sóc col·laborador actiu de l'ANC i Òmnium Cultural, entitats en les quals participo a través de múltiples accions i assumint algunes responsabilitats. Tot plegat en una mena de treball en equip que serveix per promoure la independència de Catalunya, la construcció d’una nova república i el debat constituent.

 

Agenda

Retribucions

Declaració de béns i incompatibilitats

Comparteix


Segells de reconeixement d’administració oberta
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat