Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Consistori Eva Miguel Gascón

Eva Miguel Gascón

Eva Miguel Gascón

Eva Miguel Gascón
Consellera del Grup Municipal de la Candidatura d'Unitat Popular

Telèfon: 977 296 100 ext. 6601 / ext. 6802
Adreça electrònica: gm.cup.tgna@tarragona.cat / tarragona@cup.cat

Nascuda el 9 de juny de 1985 a Saragossa, és veïna de Tarragona des de 2011.

És llicenciada en Història per la Universitat de Saragossa i doctora en Arqueologia. Va defensar la seva tesi doctoral el 16 de juny de 2014 amb el títol El comercio fenicio arcaico en la Ilercavonia i la Cossetania. Proveniencia y tecnología del material cerámico en un contexto colonial del oeste mediterráneo. Especialitzada en protohistòria mediterrània, ha participat en diferents excavacions arqueològiques tant internacionals (Líban, Jordània i Sardenya) com a Catalunya. És col·laboradora i forma part de diferents equips de recerca dins de projectes d’excavacions de la Universitat de Barcelona i del Centre d’Estudis Lacetans, treballant principalment en jaciments ibèrics de les terres de l’Ebre, el Solsonès, el Penedès, l’Urgell i l’Alt Empordà.

Entre el juny de 2016 i el maig de 2019, va treballar com a investigadora postdoctoral a la Universitat de Barcelona dins del marc del projecte europeu Horizon 2020 ARCHaeological Automatic Interpretation and Documentation of cEramics (ARCHAIDE).

Ha participat en el projecte Arqueologia experimental al camp d’experimentació de la protohistòria de Verdú (CEP): recerca i servei als centres educatius. Un projecte pedagògic coordinat des de la Universitat de Lleida, adreçat a alumnes d’educació infantil, primària i secundària.

Des de 2015 és militant de l’Assemblea Local de la CUP de Tarragona i forma part de la Comissió de Grans Runes, focalitzada en la difusió, defensa i denúncia de l’estat de conservació del patrimoni i els equipaments municipals de Tarragona. Actualment, és vicepresidenta de la Junta de l'UMPA de l’Escola Pau Delclòs.

 

AGENDA  DECLARACIÓ DE BÉNS  INCOMPATIBILITATS

 

Segells de reconeixement d’administració oberta