Tarragona

Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Consistori Francesc Roca Rosell

Francesc Roca Rosell

Francesc Roca Rosell
Conseller d'Educació, Ocupació i Desenvolupament Econòmic i Projecte del Banc d'Espanya

Telèfon 977 297 245

Adreça electrònica: froca.conselleria@tarragona.cat

 

Nascut a Tarragona el 25 de setembre de 1958.

Professor tècnic de formació professional. Té destinació definitiva a l’Institut Comte de Rius (Premi Cercle d’Economia 2013) des del seu nomenament com a funcionari de carrera amb efectes de l'1 de gener de 1980, tot i exercir-hi la docència des del curs 1977-1978.

Ha exercit diversos càrrecs en el centre: Cap de Departament, Cap de Divisió, Cap d’Estudis Adjunt, Subdirector de Formació Professional i el de Director.

Col·laborador del Departament d’Ensenyament com a formador del professorat en temes curriculars de formació professional.

Ha format part de les xarxes de qualitat dins l’experiència “Qualitat i Millora Contínua a l’Ensenyament” i la de projectes d’integració de la formació professional (sector química industrial).

Membre del Consell de la Formació Professional i Ocupació de l’Ajuntament de Tarragona i membre del clúster de la química CHEMED Tarragona.

Premiat en la primera edició dels Premis del Consell Català de Formació Professional a la trajectòria individual desenvolupada en el camp de la formació professional a Catalunya (14 de gener de 2015).

 

Retribucions

 

Declaració de béns i incompatibilitats

 

Comparteix


Segells de reconeixement d’administració oberta Tarragona 2018
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat