Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Consistori Paula Varas González

Paula Varas González

Paula Adriana Varas González

Paula Varas González
Cinquena tinenta d’alcalde Consellera de Districtes, Nova Ciutadania i Pressupostos Participatius

Telèfon: 977 296 100 Extensió 6432
Adreça electrònica: pvaras.conselleria@tarragona.cat

Vaig néixer a Xile, vaig créixer en l'exili a Ciutat de Mèxic i visc a Catalunya des de fa quinze anys. Soc antropòloga i assistenta social, vaig estudiar un màster en Govern i Gerència Pública per la Universitat de Xile, un màster en Comunicació Estratègica per la Universitat Rovira i Virgili, i un màster en Tècniques de Recerca Social per la Universitat de Barcelona. Actualment, estic realitzant la meva tesi doctoral en Comunicació i Ciències Polítiques.

Vaig retornar a Xile durant la dictadura i em vaig incorporar a la lluita universitària per la recuperació de la democràcia. Posteriorment, vaig ser funcionària pública; concretament, vaig treballar com a assistenta social en l'àmbit del govern local (ajuntament), del govern regional i del govern central en l'àrea de protecció i drets de la infància, al Ministeri de Justícia del Govern de Xile.

A Catalunya, he treballat en una ONG i en diversos ajuntaments, i els últims anys com a consultora per a Amèrica Llatina elaborant projectes de desenvolupament local per a governs locals xilens.

Soc integrant de l’Associació Allende a Tarragona i impulsora de la Coordinadora Llatina de Tarragona. Actualment, combino el treball de consultora i els meus estudis amb una empresa familiar en el sector gastronòmic.

 

AGENDA    DECLARACIÓ DE BÉNS    INCOMPTATIBILITATS

Segells de reconeixement d’administració oberta