Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Consistoris anteriors Consellers 2015-2019 Javier Villamayor Caamaño

Javier Villamayor Caamaño

Consellers 2015-2019

 

Javier Villamayor Caamaño
Tercer tinent d’alcalde. Conseller Comissionat dels Jocs Mediterranis 2018, Ciutat Intel·ligent
i Seguretat Ciutadana

Nascut a Tarragona el 1978.

Formació acadèmica

- Màster en Economia, Gestió i Política Sanitària per la London School of Economics and Political Science (Regne Unit, 2009-2011).

- Màster en Polítiques Públiques i Socials impartit per la Universitat Pompeu Fabra i The Johns Hopkins University (2003).

- Diploma de postgrau en Govern Local per la Universitat de Barcelona (2007).

- Participant en el Curso de Introducción a la Macroeconomia en la Summer Session de The University of Chicago (Juliol-Agost, 2007).

- Llicenciat en Dret per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona (2001). L'any 2000 va obtenir la beca Erasmus per finalitzar els estudis de Dret a la Università degli Studi di Trento (2001).

 

Activitat professional

La seva trajectòria s’inicia el 2003 a la Diputació de Barcelona com a tècnic superior, adscrit al Servei de Promoció de Polítiques d’Igualtat i, posteriorment, a la Direcció d’Acció Local Institucional (2005). Ha estat el cap de l’Oficina de Planificació i Avaluació de Polítiques de l’Àrea de Presidència des del 2007 fins al maig del 2011.

Ha estat vocal en els consells d'administració de les empreses públiques Serveis Funeraris Municipals de Tarragona (Serfum) i Gestió i Prestació de Serveis de Salut (GIPSS).

Actualment és regidor del Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament de Tarragona (des del maig 2011) on desenvolupa les tasques de Quart Tinent d’alcalde de Serveis a la Persona, Jocs Mediterranis Tarragona 2017 i Ciutat Intel·ligent

Igualment, és professor Associat a la Univesitat Rovira i Virgili de Tarragona, on imparteix assignatures d'anàlisi de politíques públiques, avaluació i gestió pública.

 

Agenda

Declaració de béns i incompatibilitats

Segells de reconeixement d'administració oberta