Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Grups municipals Grup Municipal C's Activitat del Grup municipal Informe d'activitat setmanal

Informe d'activitat setmanal

Informe d'activitat setmanal

Informe de la activitat setmanal (setmana 6, del 6 al 12 de febrer) del Grupo Municipal de Ciutadans de l’Ajuntament de Tarragona. Informe de la actividad semanal (semana 6, del 6 al 12 de febrero) del Grupo Municipal de Ciudadanos del Ayuntamiento de Tarragona
13/02/2017

Activitat institucional i reunions. Actividad institucional y reuniones:

Reunió de la consellera Sonia Orts amb la AA. VV de Parc de Riu Clar. Reunión de la concejala Sonia Orts con la AA. VV Parc de Riu Clar.

Assistència de la consellera Sonia Orts en el Concurs de Contractació del Servei de Subministrament del Vestuari  Laboral del Personal d’AMT. Asistencia de la concejala Sonia Orts en el Concurso de Contratación del Servicio de Suministro del Vestuario Laboral del personal de AMT

Reunió dels consellers Rubén Viñuales, Sonia Orts i Beatriz Pérez amb la Associació TAATH. Reunió de los concejales Rubén Viñuales, Sonia Orts y Beatriz Pérez con la asociación TAATH.

Assistència del conseller Pedro Sánchez al Consell d’Administració d’ESPIMSA. Asistencia del concejal Pedro Sánchez en el Consejo de Administración de ESPIMSA.

Assistència de la consellera Sonia Orts a la sessió sobre “La situació del drets a Catalunya”. Asistencia de la concejala Sonia Orts en la sesión sobre “La situacion de los derechos en Cataluña”

Assistència del portaveu Rubén Viñuales a la rebuda oficial de l’Ajuntament al Secretari d’Estat de l’esport. Asistencia del portavoz Rubén Viñuales en la recepción oficial al Secretario de Estado del Deporte.

Assistència de la consellera Sonia Orts al Consell Municipal i Solidaritat Internacional de la ciutat de Tarragona. Asistencia de la concejala Sonia Orts en el  Consejo Municipal de Solidaridad Internacional de la ciudad de Tarragona.

Reunió dels consellers Rubén Viñuales, Sonia Orts i Beatriz Pérez amb la Federació de botiguers de Tarragona. Reunión de los concejales Rubén Viñuales, Sonia Orts y Beatriz Pérez con la Federación de comerciantes de Tarragona.

Comunicats, rodes de premsa i presència als mitjans de comunicació. Comunicados, ruedas de prensa y presencia en los medios de comunicación:

Participació de la consellera Sonia Orts a la tertúlia política en Tarragona Radio. Participación de la concejala Sonia Orts en la tertulia política en Tarragona Radio

[NdP] El portaveu Rubén Viñuales celebra que s’apliqui la proposta presentada per Cs al 2015 d’aplicar un pinso esterilitzador als coloms. El portavoz Rubén Viñuales celebra que se aplique la propuesta presentada por C’S en el  2015 de aplicar un pienso esterilizador a las palomas

Segells de reconeixement d'administració oberta