Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Grups municipals Grup Municipal C's Mocions i precs

Mocions i precs

Pregunta en relació als contractes menors

29/06/2016 - C's vol saber, entre altres qüestions, en quina situació es troba el procés de publicació de la informació en matèria de contractació pública pel que fa als contractes menors?

PREC DEL GRUP MUNICIPAL CIUTADANS (C’S) TARRAGONA EN RELACIÓ AL PP-20 TURÓ DE L’ERMITA DE LA SALUT

29/06/2016 - Una actuació d’arranjament i neteja és necessària i urgent per evitar la contínua degradació d’aquest espai.

Prec del Grup Municipal de Ciutadans (C’s) Tarragona en relació als mosquits al Parc del Francolí

29/06/2016 - C's insta l'Ajuntament a establir diàleg amb l'Agència Catalana de l’Aigua (ACA) per tal que es faci càrrec de la fumigació al Parc del Francolí.

Moció del grup de Ciutadans: “Welcome Pack” per a estudiants estrangers de la URV

28/06/2016 - Hem de vetllar per fer atractiu el territori en quant a oferta formativa però, també en acollida i seguiment per poder esdevenir una ciutat universitària de referència com Granada, Salamanca o Pamplona, aprofitant el gran patrimoni històric i cultural de la nostra ciutat.

Moció del grup municipal Ciutadans: Epigrafies Tàrraco romana

28/06/2016 - Entre altres propostes, Ciutadans demana estudiar la col·locació, al costat de les inscripcions epigràfiques, d’uns rètols amb la traducció o una petita explicació, indicant a més un número de referència, per poder-ne localitzar la resta en un petit plànol de situació.

Moció del grup municipal de Ciutadans per a la creació d'una partida pressupostària d'inversions "ciutadana"

12/05/2016 - Aquesta és una mesura que no suposa cap cost per les arques municipals i augmenta significativament la participació ciutadana de forma directa, ja que una decisió de la ciutadania tindria un impacte real per a la ciutat com pot ser per exemple la construcció d’un parc, l’arranjament d’una vorera o la instal·lació d’un petit equipament públic.

Moció del grup municipal de Ciutadans: Elaboració d'un mapa acústic per a la ciutat

21/03/2016 - Quasi bé totes les ciutats amb un cert nombre d’habitants compten amb una ordenança reguladora del soroll i un mapa acústic de ciutat. Tarragona, actualment no té cap de les dues regulacions i ho trobem quelcom necessari per millorar la convivència entre els veïns del nostre municipi.

Moció del grup municipal de Ciutadans: Implantació del sistema de seguretat “iKANGURO”

21/03/2016 - El més comú és per les escoles, casals de nens o esdeveniments de gran magnitud i acumulació de persones. Un altre cas que cada cop és més sovint, és el d’identificar persones grans que pateixin la malaltia d’Alzheimer. Actualment el Sistema iKanguro, està funcionant en diferents municipis com a sistema de seguretat públic.

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL CIUTADANS: CONVIVÈNCIA CIUTADANA I ÚS D’ESPAIS PÚBLICS

21/03/2016 - Per altra banda, considerem la necessitat d'adoptar solucions per evitar la proliferació d'aquests elements prohibits per la normativa urbanística vigent.

Ciutadans (C’s) de Tarragona denuncia que es tapin dos monuments de la ciutat amb 'estelades'

10/03/2016 - El portaveu de C’s, Rubén Viñuales, ha recalcat que “la proposta no va ser consensuada pels grups polítics i ha estat una decisió unilateral de la consellera Floría.”

Declaració institucional a proposta de Ciutadans

01/02/2016 - Defensa del sistema d'emergències i ambulàncies al Camp de Tarragona

MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL DE CIUTADANS: TRANSPORT PÚBLIC I FERROVIARI AL CAMP DE TARRAGONA I A LA COSTA DAURADA

09/07/2019 - Com tots sabem, la situació actual del transport públic en general, i especialment ferroviari al Camp de Tarragona i a la Costa Daurada ha estat una problemàtica pels diferents agents implicats del territori.

Segells de reconeixement d'administració oberta