Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Grups municipals Grup Municipal CUP Informes d'activitat setmanal del grup municipal Informe d’activitat del Grup Municipal de la CUP a l’Ajuntament de Tarragona (Setmana del 8 al 12 de febrer del 2016)

Informe d’activitat del Grup Municipal de la CUP a l’Ajuntament de Tarragona (Setmana del 8 al 12 de febrer del 2016)

Informe d’activitat del Grup Municipal de la CUP a l’Ajuntament de Tarragona (Setmana del 8 al 12 de febrer del 2016)

23/02/2016

Reunions realitzades i activitat institucional:

-Reunió del consellers Jordi Martí Font, Laia Estrada i de Joan Pons del representant de la CUP al Consell Comarcal del Tarragonès Joan Pons, amb personal tècnic de Medi Ambient de l’Ajuntament, en relació a la situació de l’Anella Verda i als projectes d’horts urbans.

-Reunió del conseller Jordi Martí Font amb Lluís Carreras, professor d’economia de la URV i especialista en emprenedoria social i cooperativisme.

-Assistència del conseller Jordi Martí Font i la consellera Laia Estrada a la reunió celebrada entre els veïns afectats pel PMU 13B (parcel·les Iborra, a La Budellera), membres del govern municipal i altres grups municipals.

-Reunió de la consellera Laia Estrada amb la direcció de l’escola Marcel·lí Domingo, situada al barri de Sant Pere i Sant Pau.

-Reunió de la consellera Laia Estrada amb el regidor Francesc Roca i l’equip docent de l’escola de Torreforta i representants veïnals sobre la utilització per l’escola d’un solar annex a les seves instal·lacions.

-Assistència de la consellera Laia Estrada a la Junta de Portaveus.

-Assistència de la consellera Laia Estrada a l’Assemblea Territorial de la CUP del Camp de Tarragona.

-Reunió de la consellera Laia Estrada amb Jordi Ferré, representant veïnal de la Part Alta en relació a l’accessibilitat de les ambulàncies al barri.

-Assistència del conseller Jordi Martí Font a la Comissió Informativa i de Seguiment de Cultura i Patrimoni, convocada en sessió extraordinària.

-Reunió de la consellera Laia Estrada i de Joan Pons amb Carles Miranda, responsable de la Secció de Boscos i Recursos Forestals a Tarragona del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat.

-Reunió del conseller Jordi Martí Font i amb una representant de “Salvem Ca l’Ardiaca”.

-Reunió per aportar esmenes a la moció de rebuig al TTIP que presenta la CUP. Hi participen els consellers de la CUP Jordi Martí Font i Laia Estrada, entitats associatives i diferents moviments socials de la ciutat.

-Reunió dels consellers Laia Estrada i Jordi Martí Font amb el GM de la CUP a l’Ajuntament de Barcelona.

 

Participació en activitats sociopolítiques:

-Assistència del conseller Jordi Martí Font a la reunió preparatòria de les activitats de suport organitzades per diferents moviments socials de la ciutat de Tarragona a la campanya Correscales: Una cursa contra l'explotació i la precarietat i en defensa d'una vida digna.

-Participació de la consellera Laia Estrada a la reunió setmanal del Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona.

-Participació del conseller Jordi Martí Font en la xerrada sobre municipalisme rupturista al Casal de les Dones de Reus.

-Reunió del Grup Municipal amb Xavier Palos, president de la Fundació Roca i Galès i activista de la la Xarxa d’Economia Social i Solidària, per examinar experiències de cooperativisme i d’autogestió.

-Participació de la consellera Laia Estrada a la concentració per la llibertat d’expressió i en solidaritat amb el titellaires empresonats a Madrid.

 

Comunicats, rodes de premsa i presència als mitjans de comunicació:

- RdP per desmentir la denuncia contra un activista de la CUP per suposades coaccions i vulneració del dret a reunió.

-RdP dels Grups Municipals de la CUP i d’ERC davant la decisió de l’equip de govern del pacte de dretes PSC-PP-Unió de remodelar la composició dels Consells d’Administració de les empreses públiques municipals.

[NdP] La CUP de Tarragona organitza una assemblea informativa oberta sobre el TTIP.

[NdP] La CUP de Tarragona, davant del pacte de dretes ruïnós per a la ciutat.

[NdP] La CUP denuncia que la remodelació dels Consells d’Administració de les empreses públiques és un blindatge contra la transparència.

[NdP] La CUP desmenteix els fets denunciats contra un dels seus militants.

[NdP] La CUP preguntarà al proper Plenari sobre l’endeutament d’Espimsa.

 

Podeu descarregar-vos aquí aquest document en format PDF

 

Segells de reconeixement d’administració oberta