Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Grups municipals Grup Municipal Junts per Tarragona Mandat 2019-2023 Notes de premsa Junts per Tarragona demana reforçar el servei d’autobús urbà en les hores punta

Junts per Tarragona demana reforçar el servei d’autobús urbà en les hores punta

Junts per Tarragona demana reforçar el servei d’autobús urbà en les hores punta

Junts per Tarragona demana reforçar el servei d’autobús urbà en les hores punta Imatge d'arxiu d'un autobús de la flota municipal
28/10/2020

El grup municipal de Junts per Tarragona ha instat al govern municipal de la ciutat a reforçar el servei municipal d’autobusos en les seves hores punta mitjançant la contractació de línies privades. El portaveu de la formació, Didac Nadal, ha exposat que “tenim constància que hi ha passatgers que s’han hagut de quedar a terra, a conseqüència de les restriccions de capacitat màxima dels autobusos municipals”. En aquest sentit, Nadal no entén que “d’una banda ens diuen que tots els autobusos disponibles estan en funcionament, però de l’altra el servei no està cobrint totes les necessitats”.

El portaveu de Junts per Tarragona ha destacat que “el reforç que s’ha fet fins ara a les hores punta no és suficient i instem a l’Ajuntament a resoldre el problema de mobilitat, reforçant el servei amb la contractació de nous vehicles que ara no estan en funcionament”. Nadal considera que “no té sentit i és inadmissible que la principal mesura de l’equip de govern amb relació al transport públic sigui demanar a les persones majors de 65 anys que no agafin l’autobús”. És per aquest motiu que Nadal ha insistit en el fet que “en comptes de restringir la mobilitat d’un col·lectiu que en molts casos depèn del transport públic per accedir a serveis bàsics, cal buscar mesures que facilitin els seus desplaçaments”.

En aquesta línia, des de Junts per Tarragona s’ha demanat que “durant les hores punta del dia, coincidint amb les entrades i sortides de les escoles i les jornades laborals, es reforcin les línies que presenten una major demanda, per tal de garantir les ràtios d’afluència i que no es deixi a ningú a terra”.

Segells de reconeixement d’administració oberta