Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Grups municipals Grup Municipal PPC Notícies, mocions i articles 2019-2023 Nota de premsa - José Luis Martín: “El cessament del gerent de Turisme deixa al Patronat escapçat i sense rumb únicament per motius polítics”

Nota de premsa - José Luis Martín: “El cessament del gerent de Turisme deixa al Patronat escapçat i sense rumb únicament per motius polítics”

Nota de premsa - José Luis Martín: “El cessament del gerent de Turisme deixa al Patronat escapçat i sense rumb únicament per motius polítics”

10/02/2020

 

 

 

 

José Luis Martín: “El cessament del gerent de Turisme deixa al Patronat escapçat i sense rumb únicament per motius polítics”

 

El Grup Municipal del Partit Popular de Tarragona denuncia l’opacitat, la improvisació i la desídia de l’equip de govern al capdavant de la gestió turística de Tarragona.

 

Tarragona, 10 de febrer de 2020

Aquest matí s’ha aprovat al Consell Rector del Patronat Municipal de Turisme la proposta del cessament del director-gerent de l’organisme, amb les votacions en contra del PSC i PP; proposta que haurà d’ésser ratificada al proper consell Plenari de l’Ajuntament de Tarragona. S’ha comunicat que aquesta decisió s’ha pres per falta d’afinitat entre el gerent i l’actual equip de govern.

 

El conseller Martín ha manifestat que “al consell s’ha demostrat que van mentir quan fa un parell de setmanes van anunciar que traurien a concurs la gerència del Patronat només per actualitzar i millorar les característiques de la plaça. Ara, amb improvisació i opacitat han evidenciat que el cessament té una motivació únicament política. No han donat cap explicació objectiva que expliqui el cessament. Què significa `falta d’alineament’? És aquest un criteri tècnic com presumien quan van fer l’anunci de la convocatòria d’una nova plaça? I, quina és la línia del govern en aquesta matèria? Algú la coneix?”.

 

I ha afegit: “És alarmant el sectarisme i la desídia que ERC està mostrant vers un àrea que hauria d’ésser estratègica pel futur de la ciutat de Tarragona i que havia començat a funcionar molt bé en els darrers anys. TGN Turisme està paralitzada des de la seva arribada al govern. L’únic que han pogut anunciar en gairebé 8 mesos a l’alcaldia és que el Partit Popular va aconseguir la subvenció necessària per poder fer realitat la Porta Tarraco, el nou centre d’acollida de visitants i d’interpretació turístico-patrimonial que cap govern anterior de Tarragona va assumir com a repte”.

 

El portaveu popular també s’ha referit al comunicat recentment emès per l’equip de govern: “No s’han anunciat objectius estratègics relacionats amb el desenvolupament turístic de la ciutat. I l’explicació és senzilla: al govern d’ERC i ECP els hi és absolutament indiferent el progrés i la projecció turística de Tarragona. Des de l’arribada de l’alcalde Ricomà a l’alcaldia la inacció política a l’àrea de Turisme ha estat flagrant. Ni tan sols s’han esforçat per dotar d’un euro més de pressupost a l’àrea, han paralitzat les iniciatives de projecció nacional i internacional que estaven donant bons resultats i han deixat el Patronat i la política turística de la ciutat en una situació d’incertesa i de gran inestabilitat. Ara mateix l’àrea de Turisme queda escapçada, sense la necessària direcció tècnica i sense rumb polític”.

 

Per últim, ha expressat: “L’alcalde Ricomà i el seu equip estan malgastant un temps valuosíssim al capdavant del govern de la ciutat només per fer purgues polítiques, no per resoldre els grans reptes de Tarragona”. 

Segells de reconeixement d’administració oberta