Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Grups municipals Grup Municipal PSC El PSC proposa bonificacions per garantir l’accés a l’esport de persones en ERTO

El PSC proposa bonificacions per garantir l’accés a l’esport de persones en ERTO

El PSC proposa bonificacions per garantir l’accés a l’esport de persones en ERTO

31/08/2020

Aquest matí al Patronat Municipal d’Esports de Tarragona (PMET), els i les socialistes han proposat la creació d’una bonificació per persones en estat d’atur o ERTO, per tal de garantir la igualtat d’oportunitats dels tarragonins i tarragonines en l’accés a les instal·lacions i a les activitats esportives municipals.

El conseller del PSC a Tarragona, Berni Álvarez, ha manifestat que “com a representants públics hem de buscar solucions per aquelles persones que han vist reduïts els seus ingressos per la crisi del coronavirus”, i ha afegit, “hem de garantir el dret a fer esport de la ciutadania que vulgui practicar-lo a les instal·lacions esportives públiques”.

Tanmateix, els i les representants socialistes s’han abstingut a la proposta de preus públics del PMET. Segons Álvarez “estem d’acord en els abonaments i tarifes existents però calen noves ajudes per noves necessitats”.

Els i les socialistes, han traslladat aquesta proposta al PMET i a la conselleria d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona per tal que hi trobin una solució.

31 d'agost de 2020

Segells de reconeixement d'administració oberta