Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Grups municipals Grup Municipal PSC Notícies i mocions 2018 El PSC presenta una moció per a que a les llars municipals de la gent gran es pugui jugar al Bingo

El PSC presenta una moció per a que a les llars municipals de la gent gran es pugui jugar al Bingo

El PSC presenta una moció per a que a les llars municipals de la gent gran es pugui jugar al Bingo

15/05/2018

El Grup Municipal del PSC ha presentat una moció que es debatrà al proper plenari, per tal que a les Llars Municipals de la Gent Gran puguin jugar al bingo, i demanant a la Generalitat un canvi en la legislació que regula aquest joc.

Ana Santos ha presentat aquesta moció en roda de premsa durant el dia d’avui, recordant que “des de fa ja un temps, hi ha hagut intervencions a diferents llars de jubilats per part dels Mossos d’Esquadra, per comunicar que la Generalitat havia prohibit el joc del bingo a qualsevol lloc que no fos una sala especialitzada”. Així, la consellera ha recordat que des de l’Ajuntament s’han mantingut diverses reunions amb el govern de la Generalitat per intentar permetre a les llars jugar al bingo, modificant el reglament.

“Malauradament, no s’ha pogut arribar a cap acord, i ara les denúncies estan arribant a la Guàrdia Urbana, malgrat que fa temps que a les nostres llars ja no es juga al bingo”. Santos ha explicat que “demanem quelcom que ja es fa en altres comunitats autònomes, com la valenciana, que hem agafat com a exemple, en la que es permet jugar al bingo en les llars de jubilats, sempre i quan es compleixin uns requisits d’import màxim i d’horaris, i sempre que sigui sense caràcter lucratiu”.

Per acabar, la consellera ha explicat que considerem una incongruència que llars de jubilats gestionades directament per la Generalitat en el seu horari setmanal promocionin les partides de bingo, mentre que a les municipals s’han enviat els Mossos. “Per això presentem aquesta moció, per tal que es modifiqui la llei, però mentre això no passi, estem en l’obligació de complir l’actual legislació”. Finalment Santos ha desitjat tenir el suport de tots els grups municipals per poder tirar endavant aquesta moció.

La moció serà debatuda al proper plenari del dia 18 de maig.

Per veure la moció podeu clicar aquí.

Segells de reconeixement d'administració oberta