Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2014 Demà divendres, 28 de març, se celebrarà Consell Plenari

Demà divendres, 28 de març, se celebrarà Consell Plenari

Demà divendres, 28 de març, se celebrarà Consell Plenari

Es pot consultar l'ordre del dia a la Seu Electrònica
27/03/2014

 

Demà divendres, 28 de març de 2014, se celebrarà Consell Plenari a les 8 del matí al Saló de Plens Municipal.

S'han presentat les següents mocions:

  • Moció del Grup Municipal d'ICV-EUiA-E perquè l'Ajuntament disposi la instal·lació de cartelleres destinades a la utilització per part dels ciutadans, organitzacions i entitats sense ànim de lucre.
  • Moció del Grup Municipal d'ICV-EUiA-E perquè l'Ajuntament demani a Catalunya Caixa la retirada de les denúncies interposades contra activistes de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca.
  • Moció del Grup Municipal del PP de demanar a l'Estat i a la Generalitat de Catalunya la devolució dels imports indegudament abonats per l'Ajuntament de Tarragona en concepte de "cèntim sanitari".
  • Moció del Grup Municipal de CiU per la millora de serveis i manteniment dels polígons industrials i la creació d'un pla director que ho garanteixi.
  • Moció del Grup Municipal de CiU en què assumeix la proposta de moció presentada per l'Ajuntament de la Comtal Vila de Ripoll de suport a la candidatura per a la declaració de Patrimoni Mundial de la Unesco de la portalada del Monestir de Santa Maria de Ripoll.

 

En aquest enllaç es pot consultar l'odre del dia.

Segells de reconeixement d’administració oberta