Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2014 La Junta de Govern Local aprova l'expropiació dels terrenys per a la construcció de l'Anella Mediterrània

La Junta de Govern Local aprova l'expropiació dels terrenys per a la construcció de l'Anella Mediterrània

La Junta de Govern Local aprova l'expropiació dels terrenys per a la construcció de l'Anella Mediterrània

Aquest és el primer pas perquè a principis de 2015 comencin els treballs sobre el terreny.
La Junta de Govern Local aprova l'expropiació dels terrenys per a la construcció de l'Anella Mediterrània Projecte d'Anella Mediterrània.
21/07/2014

 

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Tarragona, reunida aquest passat divendres 18 de juliol, ha acordat la formalització de les expropiacions dels terrenys necessaris per a la construcció de l’Anella Mediterrània, epicentre esportiu dels Jocs Mediterranis. Segons el tinent d’alcalde dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, Javier Villamayor, “això suposa que, tal i com marca el Pla Director dels Jocs, a principis de 2015 es podrà iniciar el moviment de terres i la posterior urbanització dels terrenys”.

Sobre els terrenys, ubicats entre els barris de Bonavista i Campclar, es construirà un palau d’esports amb capacitat per a 5.000 espectadors, una piscina de 50 metres i un estadi d’atletisme provisional amb capacitat per a 15.000 espectadors. El projecte també contempla la remodelació de l’actual pista d’atletisme i el velòdrom, així com la construcció d’una Plaça de l’Esport dins el complex, situada al costat del palau d’esports, que servirà de punt de trobada dins la mateixa Anella.

L’inici dels tràmits per a l’expropiació dels terrenys va iniciar-se el passat mes d’abril. Ara, després de l’aprovació per part de la Junta de Govern Local d’aquest divendres, se sotmetrà a informació pública per tal que, posteriorment, el Registre de la Propietat expedeixi la certificació necessària.

Ambtot, Javier Villamayor ha subratllat que “seguim complint escrupolosament el full de ruta que ens ha de portar a la celebració d’un dels esdeveniments esportius més importants per al conjunt del territori”. I ha afegit que el projecte d’Anella Mediterrània “deixarà a la ciutat unes infraestructures de primer nivell per a la pràctica esportiva i promourà la revitalització de la zona”.

Segells de reconeixement d'administració oberta