Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2015 Acords adoptats al consell plenari de 21 de novembre

Acords adoptats al consell plenari de 21 de novembre

Acords adoptats al consell plenari de 21 de novembre

Es van aprovar totes les mocions presentades
29/10/2014

 

El plenari de data 21 de novembre va adoptar, entre d'altres, l'acord d'aprovar el Pla Local Tarragona Jove 2016, l'acord d'adhesió de l'Ajuntament de Tarragona com a membre de l'Organització de les Ciutats Patrimoni Mundial (OCPM) i atorgar el títol de fill adoptiu de la ciutat al sr. Eudald Carbonell.

El plenari també va aprovar les següents mocions:

  1. Moció presentada per la Secció Sindical de la USOC, que l'assumeix el Grup Municipal d'ICV-EUiA, per a promoure una declaració institucional de l'Ajuntament de Tarragona de mantenir el caràcter públic i social dels serveis públics prestats actualment per l'Ajuntament de Tarragona, per tal d'evitar privatitzar-los. Enllaç al text íntegre de la moció.
  2. Moció presentada per la Plataforma de Dones Onada Violeta de Tarragona, que l'assumeix el Grup Municipal d'ICV-EUiA, per tal que el Plenari acordi manifestar la repulsa a totes les expressions de violència masclista i instar la Generalitat a avançar en el desplegament de la Llei per la eradicació de la violència contra les dones, entre altres.  Enllaç al text íntegre de la moció.
  3. Moció presentada pel Grup Municipal del PSC en relació a la defensa de les polítiques de lluita contra la violència vers les dones. Enllaç al text íntegre de la moció.
  4. Moció presentada pel Grup Municipal del PSC en defensa i suports als clubs esportius de base. Enllaç al text íntegre de la moció.
  5. Moció presentada pel Grup Municipal del PSC en favor de l'àrea de prestació conjunta del servei del taxi per millorar el servei amb l'estació del Camp de Tarragona. Enllaç al text íntegre de la moció.

 

Podeu accedir als acords en aquest enllaç

Segells de reconeixement d’administració oberta