Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2015 Acords adoptats al consell plenari de 24 d'octubre

Acords adoptats al consell plenari de 24 d'octubre

Acords adoptats al consell plenari de 24 d'octubre

Es va aprovar adherir-se al Codi de Bon Govern Local de la Federación de Municipios y Provincias
29/10/2014

El Codi de Bon Govern Local de la Federación de Municipios y Provincias recull els principis ètics de comportament dels representants locals així com les mesures per millorar la gestió i la qualitat de la democràcia local. L'Ajuntament de Tarragona s'ha adherit a aquest Codi que podeu consultar en aquest enllaç.

Per altra banda, i entre altres acords, el plenari també va aprovar les següents mocions:

  • Moció presentada per la Secció Sindical de CCOO que assumeixen els Grups Municipals d'ICV-EUiA i PSC per a promoure una declaració institucional de mantenir el caràcter públic i social del transport urbà municipal, evitant privatitzar-lo.
  • Moció presentada pel Casal Popular Sageta de Foc i l’Associació de Veïns Progressista de Torreforta, que assumeixen els Grups Municipals d'ICV-EUiA i PSC de suport al Correllengua 2014 a Tarragona, que va ser objecte d'esmena.
  • Moció del Grup Municipal d'ICV-EUiA per a manifestar l'adhesió d'aquesta corporació als objectius de la campanya “Pobresa zero”.
  • Moció del Grup Municipal d'ICV-EUiA sobre el dret de remuneració als autors pels préstecs de les seves obres realitzades a les biblioteques, que va ser objecte d'esmena.
  • Moció del Grup Municipal del PP per a subscriure un conveni amb la Federación de casas y centros regionales de Tarragona de preus reduïts als recintes culturals.
  • Moció del Grup Municipal de CiU per al compliment de les mocions aprovades pel Consell Plenari.

 

Podeu accedir als acords en aquest enllaç

Segells de reconeixement d’administració oberta