Tarragona

Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2015 Divendres, 20 de febrer, es reunirà el Consell Plenari

Divendres, 20 de febrer, es reunirà el Consell Plenari

Divendres, 20 de febrer, es reunirà el Consell Plenari

Ja es pot consultar l'ordre del dia de la sessió, que començarà a les 9.45 h i es podrà seguir en directe per Tarragona Ràdio i per Internet.
17/02/2015

 

Ja es pot consultar a la seu electrònica l'ordre del dia de la sessió ordinària del Consell Plenari prevista per divendres, 20 de febrer de 2015, a les 9.35 h.

Les mocions presentades al Consell Plenari són les següents:

  1. Moció del Grup Municipal d'ICV-i-EUiA de suport a la Iniciativa Legislativa Popular que presenten l'Observatori DESC, les Plataformes d'Afectats per la Hipoteca de Catalunya i l'Aliança contra la Pobresa Energètica de Mesures Urgents per fer front a l'emergència habitacional i a la pobresa energètica a petició de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de Tarragona.  Enllaç al text íntegre de la moció.
  2. Moció del Grup Municipal d'ICV-i-EUiA a favor de la reestructuració del deute a què està sotmès l'Estat espanyol.  Enllaç al text íntegre de la moció.
  3. Moció del Grup Municipal d'ICV-i-EUiA per sol·licitar asil polític per a l'activista saharau Hassana Aalia.  Enllaç al text íntegre de la moció.
  4. Moció del Grup Municipal de CiU per instar la modificació de la Llei 27/2014, de 27 de novembre, de l'Impost de Societats. Enllaç al text íntegre de la moció.
  5. Moció del Grup Municipal del PSC, en relació al rebuig a la reforma de l'ordenació dels ensenyaments universitaris. Enllaç al text íntegre de la moció.

 

 

arxivat sota: , , ,

Comparteix


Segells de reconeixement d’administració oberta
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat