Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2016 El Consell Plenari es reunirà dilluns 25 de gener en sessió ordinària

El Consell Plenari es reunirà dilluns 25 de gener en sessió ordinària

El Consell Plenari es reunirà dilluns 25 de gener en sessió ordinària

El ple començarà a les 9 h i els grups municipals hi presentaran un total de catorze mocions
El Consell Plenari es reunirà dilluns 25 de gener en sessió ordinària Foto: Twitter de l'Ajuntament. Darrer Plenari del 2015
22/01/2016

Ja es pot consultar a la seu electrònica l'ordre del dia de la sessió ordinària del Consell Plenari prevista pel proper dilluns, 25 de gener a les 9 h.

Podeu seguir el plenari en directe a Tarragona Ràdio (96.7 FM) i per Internet en aquest enllaç. També es retransmetrà per Twitter amb l'etiqueta #pletgn.

 

Declaracions institucionals

Declaració institucional en defensa del sistema d'emergències i ambulàncies al Camp de Tarragona. Podeu accedir a la declaració en aquest enllaç.
 

Mocions presentades pels grups municipals

1. Moció presentada conjuntament pel Grup Municipal d'ICV-EUiA-E, el Grup Municipal de la CUP, el Grup Municipal de CiU i el Grup Municipal d'ERC-MES-MDC per a la creació de l'Ordenança reguladora de la ubicació de clubs socials i associacions de cànnabis i de les condicions d'exercici de la seva activitat al terme municipal de Tarragona. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

2. Moció presentada conjuntament pel Grup Municipal de la CUP, el Grup Municipal d'ERC-MES-MDC i el Grup Municipal de C's per a retirar la concessió d'una finca pública a Boscos a una escola d'idiomes. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

3. Moció presentada pel Grup Municipal de la CUP en suport a la Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE) i a la lluita contra el Pla Hidrològic de la Conca de l'Ebre. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

4. Moció presentada pel Grup Municipal de la CUP en suport al referèdum sobre el model universitari 3+2. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

5. Moció presentada pel Grup Municipal de CiU perquè l'Ajuntament impulsi la creació d'una taula interdisciplinària d'entitats a cada barri de la ciutat. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

6. Moció presentada pel Grup Municipal de CiU en rebuig a l'actitud del rei Felip VI envers el Parlament de Catalunya. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

7. Moció presentada conjuntament pel Grup Municipal d'ERC-MES-MDC en suport a les mobilitacions i accions contra el Pla Hidrològic de la Conca d'Ebre. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

8. Moció presentada pel Grup Municipal d'ERC-MES-MDC per a sol·licitar la construcció d'un pas soterrat per a vehicles a la plaça dels Carros i la finalització de la remodelació de l'entorn de la plaça dels Carros. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

9. Moció presentada pel Grup Municipal d'ERC-MES-MDC per a instar al Ministeri de Foment que realitzi les obres i senyalitzacions del tram de carretera que fa enllaç entre l'autovia A-7 (punt quilomètric 1.164) i la carretera N-340 (punt quilomètric 1.165) (rotonda de la Savinosa), per tal d'augmentar-hi la seguretat del trànsit. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

10. Moció presentada pel Grup Municipal de Ciutadans per a la creació d'un museu del Nàstic al Banc d'Espanya. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

11. Moció presentada pel Grup Municipal de Ciutadans per a la creació d'un protocol per eradicar l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

12. Moció presentada pel Grup Municipal de Ciutadans per al reconeixement i ajuts als celíacs de Tarragona. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

13. Moció presentada pel Grup Municipal del PSC per a reconèixer l'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona com l'hospital de referència de les comarques tarragonines. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

14. Moció presentada pel Grup Municipal del PSC de rebuig al Pla de Conca de l'Ebre, aprovat pel Govern de l'Estat, en funcions. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.
 

Segells de reconeixement d’administració oberta