Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2016 L'eix principal de l'Acord de Govern és la confiança personal i en el sumar per Tarragona

L'eix principal de l'Acord de Govern és la confiança personal i en el sumar per Tarragona

L'eix principal de l'Acord de Govern és la confiança personal i en el sumar per Tarragona

Josep Fèlix Ballesteros, Alejandro Fernández i Josep Maria Prats coincideixen en què “només hi haurà un partit que es diu Tarragona”
L'eix principal de l'Acord de Govern és la confiança personal i en el sumar per Tarragona Foto: Mauri - Josep Fèlix Ballesteros, Alejandro Fernández i Josep Maria Prats
02/02/2016

 

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, el portaveu del Partit Popular i nou primer tinent d’alcalde i coordinador de Presidència i Estratègies de Ciutat, Alejandro Fernández, i el portaveu d’Unió Democràtica de Catalunya i nou tinent d’alcalde de Cultura, Josep Maria Prats, han signat aquest migdia un Acord de Govern a la Casa Canals. Amb el títol "Tarragona és futur" els tres representants polítics de l’Ajuntament de Tarragona han coincidit en el fet que “Tarragona necessita estabilitat política. Hem pactat per Tarragona, un acord que servirà per sumar”.

Josep Fèlix Ballesteros, l'alcalde de la ciutat, ha destacat que “és un acord del qual em sento il·lusionat, content i clarament convençut per diverses raons: perquè sóc dels que pensa que la política està per buscar solucions; perquè no és un acord ideològic i, finalment, perquè és un acord de valents, perquè hem posat per davant la ciutat”. Finalment ha subratllat que aquesta entesa amb PP i UDC “es basa en la confiança personal. Per tot això, em sento content, orgullós i convençut”.

En la mateixa línia s’ha expressat el nou coordinador de Presidència i Estratègies de Ciutat, Alejandro Fernández, que ha manifestat que “és un pacte de govern que interpreta la voluntat expressada pels tarragonins que van votar moderació, centralitat, pluralitat, diàleg i tarragonisme. És un pacte que posa la nostra ciutat per damunt de qualsevol sigla política. Qui no està en aquesta taula és que no ha volgut”. Fernández ha volgut fer un agraïment a les executives dels partits del PSC i UDC “perquè amb la conjuntura política del moment no és fàcil”. I ha afegit: “tenim una visió de ciutat compartida. És un pacte que servirà per guanyar projecció per Tarragona. Tenim una il·lusió extraordinària i amb la convicció que l'any 2019 Tarragona estarà millor del que està ara”. I ha conclòs: “només hi ha un partit que es diu Tarragona”.

Per la seva part, el portaveu d’Unió Democràtica de Catalunya i tinent d’alcalde de Cultura, Josep Maria Prats, ha defensat que “la ciutat necessita un govern estable, uns polítics responsables, lleials i amb un projecte compartit de ciutat”. “Hem pactat per Tarragona”, ha subratllat. “L’important –ha afegit- no són les cadires ni els serrells de poder, sinó el projecte Tarragona 2022, la Marca de Ciutat que és Patrimoni, Comerç, Cultura i les Persones. En definitiva, és un pacte que servirà per sumar i per fer una Tarragona millor”.

Podeu consultar com ha quedat el nou Cartipàs Municipal.

També podeu llegir l'Acord de Govern entre les tres parts.

Segells de reconeixement d’administració oberta