Tarragona

Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2017 L'Ajuntament atorgarà la medalla de la ciutat 2017 a la Creu Roja de Tarragona

L'Ajuntament atorgarà la medalla de la ciutat 2017 a la Creu Roja de Tarragona

L'Ajuntament atorgarà la medalla de la ciutat 2017 a la Creu Roja de Tarragona

06/10/2017


L'Ajuntament atorgarà la Medalla de la Ciutat a la Creu Roja de Tarragona a proposta de l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros. L'acord per iniciar la tramitació passarà per aprovació en el Consell Plenari del dilluns, 9 d'octubre.

Tal com recull el Reglament Especial de Distincions, la Medalla de la ciutat de Tarragona és un distintiu que s'atorga a aquells que han dut a terme una continuada labor en benefici de la ciutat. Es pretén, amb el seu atorgament, manifestar la gratitud de la ciutat envers individus o col·lectivitats que han dut a terme accions rellevants. La medalla de la ciutat és la màxima distinció que pot atorgar la Corporació local i s'atorga un cop a l'any.

La Creu Roja de Tarragona rebrà la Medalla de la Ciutat d'aquest any. La institució humanitària, fundada l'any 1863 amb seu central a Ginebra, compta actualment amb 7.000 socis, 500 voluntaris i 80 treballadors a la base de Tarragona. La seva tasca té com a objectiu ser a prop de les persones vulnerables en els àmbits nacional i internacional, a través d'accions integrades, realitzades essencialment per voluntariat i amb una àmplia participació social i presència territorial.

Comparteix


Segells de reconeixement d’administració oberta
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat