Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2018 Comunicat de l'equip de govern sobre la querella per la tramitació del Pla Parcial de la Budellera

Comunicat de l'equip de govern sobre la querella per la tramitació del Pla Parcial de la Budellera

Comunicat de l'equip de govern sobre la querella per la tramitació del Pla Parcial de la Budellera

El govern expilca que és difícil justificar que es presenti una querella en un tema en el qual s’està fent un seguiment tècnic i jurídic exhaustiu i transparent.
23/02/2018

La CUP ha presentat una querella contra el conseller de Territori de l’Ajuntament de Tarragona, Josep Maria Milà, per la tramitació del PP-24, més conegut com el Pla Parcial de la Budellera.

El Jutjat número 1 l’ha citat a declarar properament per donar totes les explicacions al respecte. Davant d’aquest fet, l’equip de govern municipal vol manifestar:

  • “Aquest mateix matí, en conèixer la querella, l’Ajuntament ha facilitat al Jutjat tota la documentació d’aquest expedient, que ha estat requerida. Des de l’equip de govern manifesten el total suport al conseller Milà davant aquesta ofensiva totalment inexplicable.
  • És difícil justificar que es presenti una querella en un tema en el qual s’està fent un seguiment tècnic i jurídic exhaustiu i transparent.
  • La denúncia no té cap mena de fonament i només té com a objectiu embrutar el bon nom i el prestigi del regidor Josep Maria Milà, una estratègia habitual de fer política que té la CUP amb la finalitat de bloquejar el govern de la ciutat.
Segells de reconeixement d’administració oberta