Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2018 El Consell Plenari es reunirà divendres 15 de juny de 2018

El Consell Plenari es reunirà divendres 15 de juny de 2018

El Consell Plenari es reunirà divendres 15 de juny de 2018

La sessió ordinària començarà a les 9.10 h
El Consell Plenari es reunirà divendres 15 de juny de 2018 Plenari de l'Ajuntament de Tarragona. Desembre de 2015. Foto: Mireia Solé.
13/06/2018

Ja es pot consultar en aquest enllaç a la seu electrònica l'ordre del dia del Consell Plenari que tindrà lloc el proper 15 de juny a les 9.10 h.

Podeu seguir el plenari en directe a Tarragona Ràdio (96.7 FM) i per Internet en aquest enllaç. També es retransmetrà per Twitter amb l'etiqueta #pletgn.

 

Mocions presentades


1.- Moció presentada pel Grup Municipal d’UpA per què s’encarregui la redacció del Pla Director del Modernisme a Tarragona.
2.- Moció presentada pels Grups Municipals d’ICV-EUiA i PSC per demanar que els habitatges procedents d’herències intestades es destinin a incrementar el parc de lloguer per a emergències econòmiques i socials.
3.- Moció presentada pel Grup Municipal de la CUP en rebuig a la violència i la impunitat policial.
4.- Moció presentada pel Grup Municipal del PDeCAT de suport perquè Tarragona esdevingui ciutat gegantera de Catalunya 2020.
5.- Moció presentada pel Grup Municipal de C’s per a l’actuació integral al Parc Comercial i d’Oci les Gavarres.
6.- Moció presentada pel Grup Municipal d’ERC-MES-MDC per facilitar la creació d’un reglament que possibiliti les actuacions artístiques al carrer.
7.- Moció presentada pel Grup Municipal de la CUP sobre l’aparcament de vehicles privats de persones que treballen a Tarragona però viuen fora de la ciutat.
8.- Moció presentada pels Grups Municipals de la CUP, PDeCAT, C’s i ERC-MES-MDC per tal de millorar i revitalitzar el barri del Port.
9.- Moció presentada pel Grup Municipal de C’s sobre el respecte i la neutralitat institucional en els edificis públics, els espais públics i el mobiliari urbà.
10.- Moció presentada pel Grup Municipal d’ERC-MES-MDC per a la implantació d’accessos ciclables a la ciutat de Tarragona i el foment del cicloturisme.
11.- Moció presentada pel Grup Municipal de C’s sobre el complex educatiu de Tarragona antiga laboral.


 

 

Segells de reconeixement d’administració oberta