Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2018 El Consell Plenari es reunirà dijous 27 de setembre de 2018

El Consell Plenari es reunirà dijous 27 de setembre de 2018

El Consell Plenari es reunirà dijous 27 de setembre de 2018

La sessió ordinària començarà a les 9.05 h
El Consell Plenari es reunirà dijous 27 de setembre de 2018 Plenari de l'Ajuntament de Tarragona. Desembre de 2015. Foto: Mireia Solé.
25/09/2018

Ja es pot consultar en aquest enllaç a la seu electrònica l'ordre del dia del Consell Plenari que tindrà lloc el proper 27 de setembre a les 9.05 h.

Podeu seguir el plenari en directe a Tarragona Ràdio (96.7 FM) i per Internet en aquest enllaç. També es retransmetrà per Twitter amb l'etiqueta #pletgn.

 

Mocions presentades

 

8.1.- Moció presentada pel Grup Municipal de la CUP en defensa de les llibertats bàsiques enfront la repressió de l’Estat espanyol.

8.2.- Moció presentada pel Grup Municipal del PDeCAT per dignificar la Casa de la Festa i restaurar, conservar i museïtzar els Gegants Moros originals.

8.3.- Moció presentada pel Grup Municipal de C’s de condemna de tota la violència a Catalunya i respecte a la convivència.

8.4.- Moció presentada pel Grup Municipal d’ERC-MES-MDC en proposta d’un pla de xoc per aturar la degradació i l’incivisme.

8.5.- Moció presentada pel Grup Municipal de la CUP per fer front a l’encariment dels lloguers.

8.6.- Moció presentada pel Grup Municipal del PDeCAT per al compliment dels acords encaminats a millorar i revitalitzar el barri del Port de Tarragona.

8.7.- Moció presentada pel Grup Municipal de C’s per acabar amb els abocadors il·legals de la ciutat.

8.8.- Moció presentada pel Grup Municipal d’ERC-MES-MDC per a l’erradicació dels abocadors il·legals de Tarragona.

8.9.- Moció presentada pel Grup Municipal de la CUP en suport a les persones afectades per l’estafa d’iDental.

8.10.- Moció presentada pel Grup Municipal d’ERC-MES-MDC per elaborar un estudi d’inundabilitat de la Part Baixa de Tarragona.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta