Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2020 Aquest dijous es començaran a col·locar els nous pilons de seguretat des de la Rambla Nova a la Torre dels Vents

Aquest dijous es començaran a col·locar els nous pilons de seguretat des de la Rambla Nova a la Torre dels Vents

Aquest dijous es començaran a col·locar els nous pilons de seguretat des de la Rambla Nova a la Torre dels Vents

En total s'instal·laran 63 bancs de pedra allargats i 93 blocs quadrats
Aquest dijous es començaran a col·locar els nous pilons de seguretat des de la Rambla Nova a la Torre dels Vents Els nous elements de seguretat mantindran l'estètica dels ja col·locats al tram proper al Balcó del Mediterrani.
20/05/2020

La Brigada Municipal de la Conselleria de Territori de l’Ajuntament de Tarragona començarà a instal·lar aquest dijous els nous pilons de seguretat a la Rambla Nova i les rambles President Lluís Companys i President Francesc Macià. Aquests nous elements de seguretat seguiran la mateixa estètica dels existents a la primera coca de la Rambla Nova, instal·lats l’any 2018, i substituiran les actuals barreres New Jersey. D’aquesta manera, una de les artèries principals de la ciutat, des del Balcó del Mediterrani a la Torre dels Vents, estarà protegida de l’entrada de vehicles.

En total s’instal·laran 63 bancs de pedra de 2 metres de llarg  i 93 blocs quadrats de 60x60 cm. El cost econòmic dels nous pilons és de 45.274 €.

Segells de reconeixement d'administració oberta