Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2020 Aquesta setmana s'han iniciat els treballs de millora del Camí Vell de La Canonja

Aquesta setmana s'han iniciat els treballs de millora del Camí Vell de La Canonja

Aquesta setmana s'han iniciat els treballs de millora del Camí Vell de La Canonja

Es construeixen rampes en els passos de vianants i es col·loquen plaques amb el nomenclàtor del carrer
Aquesta setmana s'han iniciat els treballs de millora del Camí Vell de La Canonja Foto: Mauri.
15/07/2020

La Conselleria de Territori de l’Ajuntament de Tarragona ha iniciat els treballs de millora del Camí Vell de la Canonja, tal com es va comprometre el regidor responsable d’aquesta àrea, Xavi Puig, en una reunió que va mantenir la setmana passada amb el veïnat.

La Brigada Municipal ja està col·locant les plaques amb el nomenclàtor del carrer “Camí Vell de La Canonja”, perquè no n’hi havia, i també s’estan fent rampes en els passos de vianants del carrer Francolí per facilitar el pas de persones amb mobilitat reduïda.

El conseller de Territori, Xavi Puig, ha manifestat que “les veïnes del Camí Vell de la Canonja han vist com l’Ajuntament els girava sempre l'esquena i això s'ha acabat: som el seu Ajuntament i ens han de tenir el costat en allò que puguem ajudar. Viuen a un racó bonic i petit però deixat i el volem revertir”.

Properament, els serveis tècnics municipals redactaran el projecte d’urbanització i pavimentació de la part que està en més mal estat del Camí Vell de La Canonja. També hi ha el compromís municipal d’asfaltar els carrers Gandesa i Ebre, que en total tenen un pressupost de 84.488€ IVA inclòs.

Xavi Puig ha afegit: "Estem fent una revisió de l'asfalt de molts carrers de Tarragona i hem decidit començar per Torreforta. Ebre i Gandesa són dos carrers amb unes condicions pèssimes i mereixen un paviment completament nou. Això no és només en benefici dels cotxes, sinó que també ajudarà a fixar la pintura dels passos de vianants i suposarà una circulació més segura per a bicis i patins”. 

Segells de reconeixement d'administració oberta