Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2020 Comunicat de l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà

Comunicat de l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà

Comunicat de l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà

El batlle considera desproporcionat acceptar la renúncia del conseller Xavi Puig però li retira el càrrec de portaveu de l'Equip de Govern
Comunicat de l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà.
22/10/2020

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha fet emès aquest dijous el comunicat següent: 

“El conseller de l'Ajuntament de Tarragona Xavi Puig m'ha posat a disposició el seu càrrec després d'haver participat en un convit d'una boda on no es respectaven les limitacions d'aforament vigents davant la COVID. 

Com a servidor públic i alcalde defenso fermament que els càrrecs públics han d'exercir les seves funcions amb exemplaritat i les accions del conseller són una negligència en un context de pandèmia on tots i cadascun de nosaltres hem d'actuar complint escrupolosament les indicacions del Departament de Salut. 

Estic convençut també que davant qualsevol negligència els càrrecs públics hem d'assumir les responsabilitats dels nostres actes i se n'han de derivar conseqüències que siguin en tot moment proporcionades al fet succeït. En un gest que l'honora com a càrrec públic, el conseller Xavi Puig ha admès públicament el seu error posant a la meva disposició la seva acta de conseller. Considero desproporcionat acceptar la renúncia del conseller Xavi Puig però també crec que és imperatiu que els seus actes tinguin conseqüències, i per això li retiro el càrrec de portaveu de l'Equip de Govern”.

Per altra banda, informar-vos que a partir d’avui el nou portaveu de l’Equip de Govern és el conseller Manel Castaño".

Segells de reconeixement d'administració oberta