Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2020 Darrera enquesta de l'Ajuntament de Tarragona per conèixer com afronta la ciutadania les conseqüències de la COVID-19

Darrera enquesta de l'Ajuntament de Tarragona per conèixer com afronta la ciutadania les conseqüències de la COVID-19

Darrera enquesta de l'Ajuntament de Tarragona per conèixer com afronta la ciutadania les conseqüències de la COVID-19

Fins al 24 de maig poden respondre les preguntes totes les persones majors de 16 anys residents a la ciutat
19/05/2020

L’Ajuntament de Tarragona engega la sisena onada del projecte de seguiment de com afronta la ciutadania de Catalunya la situació d'alarma provocada per la COVID-19. El consistori es va afegir a la iniciativa que s'està fent en l'àmbit català a través d'una consulta periòdica que fa Ceres. “Els resultats —explica el conseller de Serveis Centrals, Jordi Fortuny— ens estan ajudant a millorar la gestió de la crisi. Som un govern obert i necessitem informació i la que hem obtingut fins ara amb les altres enquestes ens han servit per determinar els canvis laborals i d’hàbits a la llar que està provocant l’estat d’alarma. També ens està ajudant a conèixer l’estat d’ànim de la ciutadania durant l’estat d’alarma i saber, de primera mà, el nivell de preocupació pel que fa a la salut i l’economia que provoca la pandèmia”.

A l’enquesta hi pot participar tota la ciutadania major de 16 anys resident a Tarragona. La participació en l'enquesta té la data límit del 24 de maig. Els dies següents es publicaran els resultats i també s'enviaran —mitjanant correu electrònic— a totes les persones participants. Les respostes dels participants s'analitzaran de forma agregada, sense cap referència individual, i de conformitat amb el que s'estableix al Reglament General de Protecció de Dades (RGPD).

Per contestar participar a l'enquesta s'ha de respondre el formulari que es troba al web de l'Ajuntament de Tarragona o al web de Ceres.

Segells de reconeixement d'administració oberta