Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2020 La passera Santa Tecla torna a estar disponible per a vianants i ciclistes

La passera Santa Tecla torna a estar disponible per a vianants i ciclistes

La passera Santa Tecla torna a estar disponible per a vianants i ciclistes

Aquest petit pont, que permet unir les dues ribes del Francolí, va quedar malmès a causa dels temporals
La passera Santa Tecla torna a estar disponible per a vianants i ciclistes Foto: cedida.
20/07/2020

L’Ajuntament de Tarragona ha tornat a col·locar la passera al riu Francolí que uneix les dues ribes per sota del Pont de Santa Tecla, després que a causa dels temporals fos arrossegada pels arbres, desplaçadadel seu lloc original i resultés malmesa.

En paraules del conseller de Territori, Xavi Puig, "es tracta d'una pas útil per a senderistes i passejants que uneix centre i ponent en els recorreguts del riu i l'anella verda. Òbviament caldrà treballar molts més punts de trobada i més ambiciosos, però aquest calia recuperar-lo".

Finalitzada la neteja de la llera del riu, la Brigada Municipal ha reparat l’estructura de fusta de la passera Santa Tecla, l'ha  netejat i pintat, i entre aquest dilluns i dimarts estarà enllestida per a tornar a ser utilitzada pels vianants i ciclistes.

La passera a més de connectar els dos marges del riu Francolí, millora la connectivitat dels camins entre el centre i ponent, i és una ruta per fer a peu o amb bicicleta.

Segells de reconeixement d'administració oberta