Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2020 La Tardor Jove 2020 ofereix més de 60 activitats

La Tardor Jove 2020 ofereix més de 60 activitats

La Tardor Jove 2020 ofereix més de 60 activitats

L'oferta és tant en línia com presencial, complint amb les mesures de seguretat establertes
La Tardor Jove 2020 ofereix més de 60 activitats El conseller Pindo en la roda de premsa de presentació de la Tardor Jove 2020. Foto: Mauri.
15/09/2020

La temporada de tardor a Tarragona arriba més jove que mai acompanyant i complementant l’inici de curs i estudis lectius, oferint especialment propostes creatives i de nou format.  A partir d’aquest dimarts tots els joves d’entre 12 i 35 anys ja es poden inscriure a les més de 60 activitats, presencials i en línia, que es duran a terme entre el 29 de setembre i el 30 de desembre d’enguany, seguint les mesures de seguretat establertes en cada moment. L’Espai Jove Kesse se suma al nou curs 2020-2021 consolidant-se com a centre educatiu i cultural de referència per al desenvolupament d’habilitats socials i personals de les persones joves.  

Així doncs, d’una banda es consoliden aquestes aules temàtiques a l’Espai Jove Kesse i prenen força, elaborades segons els interessos i demandes dels i les joves que promouen l’equipament. Així, cada dia de la setmana, de dimarts a dissabte, de les 18.30 a les 20 h, hi haurà propostes de tots tipus com les aules teatre, cinema i fotografia, japonès, coach i cuina. Les novetats d’aquest any són l’aula de dansa contemporània i experimental i la de pintura creativa. 

A més d’aquest bloc essencial d’aules temàtiques, la temporada de tardor aposta també per sessions o activitats puntuals i exclusives com la masterclass de màgia en línia a càrrec del Mag Gerard, el taller de teatre de la humanitat a càrrec de Didier Ruiz (director artístic de la companyia des Hommes) o el taller de lletra i música amb la Suu, una de les artistes catalanes més seguides i escoltades a l’actualitat. 

En el camp de l’esport i aventura tornen els Enigmes, els jocs de rol a càrrec del Club Diògenes Tarragona i com novetat l’activitat Apoder’art, un espai on a través de les diferents disciplines artístiques s’utilitzaran com a eina d’alliberament, acceptació i apoderament. 

En l’àmbit de treball, des de l’Oficina Jove del Tarragonès, es proposen tres sessions centrades en la recerca de treball: Com preparar una entrevista de feina; Com fer un videocurrículumi Recerca de feina per internet. El programa de tardor proposa també cursos d’aprenentatge formatiu per a la millora de les competències transversals, com a novetat i en format online dirigit a professionals que treballen amb joves. 

En aquest àmbit també, l’espai Jove Kesse oferirà el nou servei 'Kesse t’escolta' espai adreçat a persones joves on s’ofereix un espai d’atenció individual i confidencial on qualsevol dubte, preocupació que puguin tenir ho podran compartir per tal de cercar possibles solucions o aconseguir augmentar el seu benestar personal. Aquest espai estarà acompanyat per Jordi Rodríguez, psicòleg especialitzat amb persones joves des de fa més de 25 anys. 

Podeu consultar tota la programació a: www.tarragonajove.org.

Segells de reconeixement d'administració oberta