Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2020 "Pau Ricomà: 'Agraeixo la responsabilitat de JxTgn i la CUP per aprovar uns pressupostos més necesssaris que mai"

"Pau Ricomà: 'Agraeixo la responsabilitat de JxTgn i la CUP per aprovar uns pressupostos més necesssaris que mai"

"Pau Ricomà: 'Agraeixo la responsabilitat de JxTgn i la CUP per aprovar uns pressupostos més necesssaris que mai"

El pressupost de 2021 és el de les inversions, amb un increment del 35%
23/12/2020

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, agraeix “la responsabilitat demostrada per Junts per Tarragona i la CUP d’aprovar uns pressupostos més necessaris que mai”.  

El màxim responsable polític de la ciutat ha remarcat que “Tarragona està vivint un moment molt complicat amb una caiguda dels ingressos brutal i precisament 2021 serà l’any que hem abocat més inversions que mai per reactivar l’economia. Davant aquesta situació –ha subratllat l’alcalde- hi ha dos partits com Junts i la CUP que s’han posat a treballar per tirar endavant el millor pressupost que podíem tenir”. 

Finament, l’alcalde Ricomà ha recordat que el pressupost de 2021 és el de les inversions, amb un increment del 35% fins a situar-se en 17 milions d’euros que es destinaran íntegrament a la millora dels equipaments públics i l’espai públic, de punta a punta de la ciutat “perquè creiem en la inversió com a eina de reactivació econòmica”. “Per això era tan important que tots els partits suméssim, perquè el nostre únic objectiu és Tarragona i la millora de les condicions de vida dels tarragonins i tarragonines”. 

 

Segells de reconeixement d'administració oberta