Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Ple Conselleres i consellers Berni Álvarez Merino

Berni Álvarez Merino

Berni Álvarez Merino


Berni Álvarez Merino
Conseller del Grup Municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya

Telèfon: 977 296 231
Adreça electrònica: balvarez@tarragona.cat

Soc nascut a Reus, però des de ben petit he viscut a Tarragona, on he passat tota la meva vida menys els anys en què l'esport professional em va portar a València i Lleida.

Soc exjugador professional de bàsquet. Vaig arribar, des de la pedrera del Club Bàsquet Tarragona, a jugar vuit anys a la lliga ACB, cinc al Pamesa València i tres al Caprabo Lleida. A València vaig tenir la sort de poder guanyar una Copa del Rei el 1998 i un sotscampionat d´Europa; també vaig tenir la sort de poder debutar amb seleccions espanyoles i catalanes. Vaig acabar la meva carrera com a jugador a Tarragona, al CBT. Des de llavors soc entrenador professional, sempre lligat al CBT i, des del 2015, a seleccions espanyoles de formació, fins al punt que l'any 2017 vaig poder aconseguir la medalla de plata a l'Europeu de Bratislava U18.

Soc tècnic superior en esports, especialitat bàsquet, màster en formació per la FEB. Vaig començar els estudis de medicina fins que vaig passar al professionalisme esportiu, i posteriorment vaig engegar els estudis en ciències empresarials a la UOC. He estat professor en diferents cursos de tècnic esportiu de bàsquet, i també he estat lligat al comerç de la ciutat com a empresari del món del retail. També he estat membre del Senat Tarragoní.

 

AGENDA  DECLARACIÓ DE BÉNS  INCOMPATIBILITATS

Segells de reconeixement d’administració oberta