Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Ple Conselleres i consellers Carla Aguilar Cunill

Carla Aguilar Cunill

Carla Aguilar Cunill

Carla Aguilar Cunill
Consellera del Grup Municipal En Comú Podem. Primera tinenta d'alcalde, consellera de Participació, Serveis Socials, Benestar Animal i Portaveu

Telèfon: 977 296 197
Adreça electrònica: caguilar.conselleria@tarragona.cat

Té 32 anys. És llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Pompeu Fabra, amb el màster en Migracions i Mediació Social a la Universitat Rovira i Virgili. Actualment està finalitzant un doctorat en sociologia al Departament d’Economia i Empresa a la mateixa universitat.

En els darrers anys ha treballat com a professora a la Universitat Rovira i Virgili, principalment en matèries sobre igualtat de gènere, alhora que desenvolupava la tesi en sociologia sobre igualtat de gènere a la indústria química de Tarragona.

Pel que fa a l'àmbit polític, va començar la seva militància als 15 anys, a través del Sindicat d’Estudiants, en l’organització de les mobilitzacions contra la guerra de l’Iraq. Més tard, també va estar a l'organització de la manifestació del 15-M a Tarragona. Des de fa uns vuit anys també col·labora amb moviments animalistes com a voluntària i fent de casa d’acollida en diferents ocasions.

També ha estat membre activa d’una associació cultural dedicada a impulsar l’art i la cultura a la ciutat i al carrer. En els darrers anys ha estat molt implicada en el moviment feminista, impulsant i participant activament en l’associacionisme feminista de Tarragona.

 

AGENDA    DECLARACIÓ DE BÉNS    INCOMPTATIBILITATS

Segells de reconeixement d’administració oberta