Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Ple Conselleres i consellers Francesc Roca Rosell

Francesc Roca Rosell

Francesc Roca Rosell
Conseller del Grup Municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya

Telèfon 977 296 231
Adreça electrònica: frocar@tarragona.cat

 

Nascut a Tarragona el 25 de setembre de 1958.

Professor tècnic de formació professional. Té destinació definitiva a l’Institut Comte de Rius (Premi Cercle d’Economia 2013) des del seu nomenament com a funcionari de carrera amb efectes de l'1 de gener de 1980, tot i exercir-hi la docència des del curs 1977-1978.

Ha exercit diversos càrrecs en el centre: Cap de Departament, Cap de Divisió, Cap d’Estudis Adjunt, Subdirector de Formació Professional i el de Director.

Col·laborador del Departament d’Ensenyament com a formador del professorat en temes curriculars de formació professional.

Ha format part de les xarxes de qualitat dins l’experiència “Qualitat i Millora Contínua a l’Ensenyament” i la de projectes d’integració de la formació professional (sector química industrial).

Membre del Consell de la Formació Professional i Ocupació de l’Ajuntament de Tarragona i membre del clúster de la química CHEMED Tarragona.

Premiat en la primera edició dels Premis del Consell Català de Formació Professional a la trajectòria individual desenvolupada en el camp de la formació professional a Catalunya (14 de gener de 2015).

 

AGENDA  DECLARACIÓ DE BÉNS  INCOMPATIBILITATS

 

 

 

Segells de reconeixement d’administració oberta