Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Ple Conselleres i consellers Manel Castaño Bachiller

Manel Castaño Bachiller

 Manel Castaño Bachiller

Manel Castaño i Bachiller
Vuitè tinent d’alcalde Conseller d’Educació, Memòria Històrica, Ocupació, Seguretat Ciutadana  i Protecció Civil

Adreça electrònica: mcastano.conselleria@tarragona.cat

Soc Manel Castaño Bachiller, nascut a Tortosa el 18 de maig de 1955. Casat i amb un fill de 34 anys. Visc des de l’any 1982 al barri de Sant Salvador de Tarragona.

Tinc el títol d’enginyer tècnic industrial, cursat a la Universitat Laboral de Tarragona. Soc funcionari i catedràtic d’ensenyament secundari de tecnologia.

He estat professor i, durant un temps, cap d’estudis i sotsdirector de l’Institut Comte de Rius de Tarragona. També he estat coordinador de formació professional dels Serveis Territorials d’Educació a Tarragona i cap del Servei de Relacions Escola-Empresa a la Direcció General de Formació Professional del Departament d’Educació.

En diferents períodes de temps, he treballat en comissió de serveis a l’Institut de Ciències de l’Educació de la URV i com a coordinador de l’Àrea de Formació del Professorat no Universitari.

Actualment, i ja des de fa uns quants anys, treballo com a director del Centre de Recursos Pedagògics del Tarragonès, servei educatiu dependent del Departament d’Educació.

He estat activista del moviment veïnal des de l’any 2004 al 2014, com a membre i com a president de l’Associació de Veïns i Veïnes de Sant Salvador i Sant Ramon. Durant un temps, vaig formar part del Panel Públic Assessor de DOW Chemical. Soc soci d’Òmnium Cultural i militant d’ERC.

Lector habitual, m’agraden el cinema i el teatre, i soc molt aficionat a la cuina.

 

AGENDA    DECLARACIÓ DE BÉNS    INCOMPTATIBILITATS

Segells de reconeixement d’administració oberta