Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Ple Conselleres i consellers Pablo Pérez Herrero

Pablo Pérez Herrero

Pau Pérez Herrero


Pablo Pérez Herrero
Conseller del Grup Municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya

Telèfon: 977 296 231
Adreça electrònica: pperez@tarragona.cat

 

Nascut a Castelló el 1961

Diploma en Direcció Financera per l’Institut d’Estudis Financers. Va estudiar el Senior Executive Finance Program Sherwood, al Regne Unit i el primer cicle de Filosofia Pura a la delegació de Tarragona de la Universitat de Barcelona, així com el CMM Certified Marine Manager, director qualificat de marines esportives, per la AMI (Association of Marine Industries) EEUU.

Professionalment, ha estat intèrpret durant la posada en marxa de la central nuclear d’Ascó, s’ha encarregat de la direcció comercial d’una empresa multinacional de subministrament industrial i de la delegació a Tarragona d’una gran fabricant d’equipament laboral i de seguretat contra incendis. Del 1997 al 2014 va ser gerent del Port Esportiu de Tarragona.

Ha estat tresorer de la Cambra de Comerç de Tarragona del 2002 al 2006, president de la comissió d’infraestructures i membre del plenari de 1998 a 2006.

És regidor del Grup Municipal Socialista des del 2003 i primer tinent d’alcalde responsable d’Hisenda des del 2007 al 2019.

 

AGENDA  DECLARACIÓ DE BÉNS  INCOMPATIBILITATS

 

Segells de reconeixement d’administració oberta