• Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de l'Ajuntament de Tarragona
  • Twitter de l'Ajuntament de Tarragona
  • Flickr de l'Ajuntament de Tarragona
  • Pinterest de l'Ajuntament de Tarragona
Esteu aquí: Inici Números anteriors Públics 145 Selecció natural

Selecció natural

seleccionatural.gif

 

Chantal Grande és la presidenta de la Fundació Forvm per a la Fotografia, ubicada a la Casa Canals de Tarragona, i una de les organitzadores del festival SCAN de fotografia.

La Chantal ens explica com la cultura la transforma.

I aquest mes ens recomana...

Orogènesi de Joan FontcubertaL’exposició “Orogènesi”, de Joan Fontcuberta, a la Fundació Forvm

"Els paisatges de Fontcuberta ens mostren que la representació de la natura ja no depèn de l’experiència directa de la realitat. La seva fotografia esdevé un acte més filosòfic que visual que recrea espais muts, sense memòria ni història. Una mostra rellevant d’un dels nostres artistes més internacionals.”

L’exposició es pot visitar fins al 3 de juny a la Fundació Forvm (Casa Canals, c. Granada, 11). Per saber-ne més coses, us recomanem el post sobre “Orogènesi” al web de Tarragona 2012.

Adrià TargaEl llibre ‘Boques en calma’, del jove poeta tarragoní Adrià Targa

“Targa eleva a categoria poètica allò quotidià, allò amorós. El poeta apassionat es lliura a l’amor i al desamor, transformant la realitat de les seves emocions en paraules que ens pertorben, inspirant o desestabilitzant el lector.”

Boques en calma, editat per Edicions 62, va guanyar el premi de poesia Gabriel Ferraté.

L’espectacle de dansa “Les criatures de Prometeu”, d’Arantxa Sagardoy i Alfredo Bravo (companyia Plan B)

“El talent, la gràcia, la força, la passió i l’elegància habiten una obra pertinent, intensa i brillant. Un laberint d’emocions sotmeses al preu de la tragèdia. Un projecte arrelat a la nostra ciutat que ens inspira i ens commou.”

Aquestes són les sensacions que va experimentar Chantal Grande quan va tenir l’oportunitat de veure l’obra al Camp de Mart. Vosaltres també les podreu experimentar si aneu el 25 de març a les 18.30 h al Teatre Metropol. En podeu veure un tastet en aquest vídeo.

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat