• Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de l'Ajuntament de Tarragona
  • Twitter de l'Ajuntament de Tarragona
  • Flickr de l'Ajuntament de Tarragona
  • Pinterest de l'Ajuntament de Tarragona
Esteu aquí: Inici Números anteriors Públics 155 La cançó

La cançó

La cançó

 

Us ve de gust la calidesa dels ritmes llatins per compensar les baixes temperatures de les últimes setmanes? En el Surco ens porta una barreja heterogènia de jazz, funky, música brasilera i pop melòdic que ens ajudarà a passar les nits d’hivern, especialment si tenim la sort d’estar ben acompanyats.

Cançons com “Tu me matas, yo te amo” són per escoltar-les compartint un sopar amb espelmes o una copa de bon vi. Embriagueu-vos amb la dolçor de les seves melodies... i deixeu-vos endur.

En el Surco són Jose A. Granero, José M. Vázquez i Llucia Cano a les veus; Salva Granadero a la bateria; Miquel Raduà al baix; Andrés Bastiani a les guitarres, i Paco Cano als teclats i el piano. Set músics per a un projecte que vol trobar els camins de l’emoció més enllà de les modes.

Juntament amb altres bandes, han participat en la novena edició del disc Un munt d’idees, impulsat per l’Associació de Músics de Tarragona (aMt) i finançat per molts micromecenes compromesos amb la música de la nostra ciutat. Un tastet del talent musical de casa nostra en forma de disc.

 

 

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat