• Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de l'Ajuntament de Tarragona
  • Twitter de l'Ajuntament de Tarragona
  • Flickr de l'Ajuntament de Tarragona
  • Pinterest de l'Ajuntament de Tarragona
Esteu aquí: Inici Números anteriors Públics 157 Destaquem

Destaquem

destaquem-titol.gif

 

AgendaNova app amb l'agenda cultural de Tarragona. Voleu consultar des del mòbil quines activitats culturals es fan a Tarragona? La nova aplicació gratuïta amb l’agenda cultural de la ciutat ja està disponible per a Android i per a iOS. Inclou tots els actes per dies i temàtiques, i també podeu consultar programacions en concret, com ara les de Teatres de Tarragona. A més, inclou l’opció de personalitzar-se el calendari i de compartir els actes que més us agradin a través de les xarxes socials. Tothom que organitzi activitats culturals i les vulgui difondre pot enviar la informació a tcultura@tarragona.cat.

 

 

DansaDia Internacional de la Dansa. El 29 d’abril és el Dia Internacional de la Dansa i per celebrar-lo l’Associació per al Foment de la Dansa de Tarragona ha organitzat una mostra per a tots els amants d’aquesta disciplina a càrrec de les alumnes de diverses escoles de la ciutat. Serà el dia 28 a les 18 i a les 20 h al Teatre Tarragona. A més, hi haurà activitats al carrer, com la ja clàssica Barra de Dansa al Balcó del Mediterrani i una exhibició de diversos estils el dia 21 al Parc del Riu Francolí. Es poden consultar les activitats al llibre de Teatres de Tarragona. Com podreu veure, dins d'aquesta celebració també s'inclou l'espectacle Cube, de Kulbik Dance Company, tot un fenomen. El cos és el protagonista durant els darrers dies del mes d’abril i els primers dies de maig.

 

Teatre Jove

 

Mostra de Teatre Jove. Enguany la Mostra de Teatre Jove arriba a la 20a edició i ho fa, com sempre, amb un munt de propostes fresques i suggerents a càrrec de 10 grups de teatre amateur, la majoria dels quals ja han arribat a la plena consolidació gràcies a l’experiència acumulada. Fins al 13 de juny podreu veure propostes que van des dels clàssics que no passen de moda fins a produccions pròpies passant per textos de joves dramaturgs. Totes les actuacions són gratuïtes i també estan recollides al llibre de Teatres de Tarragona. Una gran oportunitat per gaudir de bon teatre a càrrec dels nostres joves artistes.

 

 

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat