• Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de l'Ajuntament de Tarragona
  • Twitter de l'Ajuntament de Tarragona
  • Flickr de l'Ajuntament de Tarragona
  • Pinterest de l'Ajuntament de Tarragona
Esteu aquí: Inici Números anteriors Públics 157 La cançó

La cançó

La cançó

 

Papagayo acaba de treure el seu primer disc, Origen, i sona molt i molt bé. El single “Cada nit” és un ska-punk ràpid d’aquells que porten la festa incorporada a les seves notes. Intenteu no moure-us i veureu que és impossible. A “Fot-li foc”, “Castells de sorra” o “Origen” hi trobareu ritmes llatins amb regust rumbero i de reggae, i altres cançons com “La primavera desespera” són ideals per a guateques estiuencs en algun terrat.

Tot plegat us transportarà a una dimensió on regnen les bones vibracions, i, si no us ho creieu, descarregueu-vos el disc gratuïtament i comproveu-ho. Els Papagayo ens el regalen “perquè l’escolteu, el balleu, el copieu, el compartiu i, sobretot, perquè us estimeu aquestes 10 cançons que hem fet amb tota la il·lusió del món”. Origen ha estat produït per Gerard Casajús de la Kinky Beat i compta amb col·laboracions de luxe com la d’Uri Giné, el cantant de Bongo Botrako.

El 6 d’abril podreu veure els Papagayo en directe a la Festa de la Cultura, organitzada per l’Agrupament Escolta Xaloc. Serà a quarts de 10 del vespre a la plaça del Rei, en un concert en què també toquen els tarragonins Relamido’s i Vergüenza Ajena. Una ocasió immillorable per adquirir el disc i, sobretot, per gaudir de la temporada primaveral de concerts a l’aire lliure.

Papagayo és una banda formada per joves músics vinculats amb Tarragona, ja sigui perquè hi han nascut, perquè hi viuen o perquè hi estudien. Són Albert Recasens (veu), Dario Barroso (guitarra), Pau Fortuny (teclat), Gus Villamayor (bateria), Tuki Dols (percussió), David Gallego (baix), Oriol Falguera (saxo), Ferran Capella (trompeta) i Sergi Alcázar (trombó). El Dario i el Sergi han anat al Conservatori de Tarragona, igual que les components d’Ai, Carai!, que ens recomanava Marta Sardaña al número 150.

La ciutat pot estar ben cofoia del seu planter de músics amb una alta formació musical. Seguiu els Papagayo al Facebook i al Twitter i estigueu al corrent de la seva agenda de concerts. Alegria, diversió, trempera i ritmes encomanadissos per oblidar-nos dels problemes del dia a dia i ballar-hi al damunt!

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat