• Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de l'Ajuntament de Tarragona
  • Twitter de l'Ajuntament de Tarragona
  • Flickr de l'Ajuntament de Tarragona
  • Pinterest de l'Ajuntament de Tarragona
Esteu aquí: Inici Números anteriors Públics 157 On anem?

On anem?

Què mengem?

 

MontseFerreCatedral

Les vistes més espectaculars de Tarragona es poden contemplar des del campanar de la Catedral i ara, tothom que ho vulgui, té l’oportunitat de gaudir-ne gràcies a les visites guiades que ofereix Argos Serveis Culturals. Són una manera immillorable de passar un matí o una tarda de dissabte i de conèixer els racons més “íntims” de la nostra Seu perquè la visita inclou tant l’interior de la Catedral com el campanar.

És una activitat d’aquelles que agradarà a tothom perquè ofereix la possibilitat de conèixer des de dins tot allò que potser només hem vist com a espectadors externs. És senzillament una manera fantàstica d’aprendre més sobre la història de la ciutat que tant ens estimem i, en concret, sobre un dels elements del nostre patrimoni que amaga més històries i curiositats acumulades al llarg dels segles.

Ara, a més, els aficionats a fer fotos amb Instagram poden estar d’enhorabona perquè hi ha premi per a totes les fotos etiquetades amb #CatedraldeTarragona i #argostarragona. Afanyeu-vos, que el termini s’acaba el 7 d’abril! Per inspirar-vos podeu mirar les fotos que van fer els Igers Tarragona en la visita que van protagonitzar fa unes setmanes. N’hi ha moltes i de molt bones. Us encantaran!

La que il·lustra la secció és de Montse Ferré, @montseferre, que va ser una de les guanyadores de la darrera edició del concurs Mirades de Tarragona 2012 i que justament aquest mes d'abril és 'La fotògrafa convidada' a les xarxes de Tarragona Cultura perquè ens ensenyi, amb les seves imatges, què és per a ella la cultura. Ho voleu veure?

 

 

 

 

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat