• Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de l'Ajuntament de Tarragona
  • Twitter de l'Ajuntament de Tarragona
  • Flickr de l'Ajuntament de Tarragona
  • Pinterest de l'Ajuntament de Tarragona
Esteu aquí: Inici Números anteriors Públics 157 Sóc petit!

Sóc petit!

socpetit.gif

 

Casa de la FestaLa Casa de la Festa obre durant tots els divendres, dissabtes i diumenges del 2013 perquè petits i grans puguin visitar els Gegants, els Nanos, el bestiari i els altres elements del Seguici tantes vegades com vulguin!

La reobertura, a més, ve carregada d’activitats: l’entitat Imaginautes organitza visites guiades per a grups, que en el cas dels centres d’ensenyament, associacions i entitats sense ànim de lucre són gratuïtes. En aquestes visites s’explica el simbolisme i la història de cada element, el procés de construcció i les anècdotes relacionades, que ja us podeu imaginar que són moltes i, algunes, ben curioses.

Però no només això, sinó que l’entitat de serveis culturals Ditada ha dissenyat una proposta pedagògica per a escoles que uneix cultura popular i arts plàstiques perquè els més petits descobreixin, entre altres coses, com es construeix una figura festiva.

La Casa de la Festa també és punt de trobada per als participants en les classes d’instruments tradicionals organitzades per l’Escola Municipal de Música i l’Aula de Música Popular i Tradicional “El Tecler”, de la Generalitat. Per acabar-ho d’arrodonir, totes les entitats que ho vulguin podran proposar activitats per dur a terme en aquest equipament cultural acabat de reobrir. Els horaris són aquests:

Horari d’hivern (del 25/9 al 23/6)

Divendres, de 9 a 13 h

Dissabtes, de 10 a 14, i de 17 a 20 h

Diumenges, de 10 a 14 h

Horari d’estiu (del 24/6 al 24/9)

Divendres, de 10 a 13 h

Dissabtes, d’11 a 14 i de 17 a 20 h

Diumenges, d’11 a 14 h

La represa de les activitats ha estat possible gràcies a la unió d’esforços entre la Conselleria de Cultura de l’Ajuntament, Repsol i les dues entitats culturals implicades: Imaginautes i Ditada. La Casa de la Festa a ple rendiment perquè en gaudeixin els tarragonins, els amants de la Festa i totes aquelles persones que vinguin a visitar-nos! Notícies d’allò més positives per començar la primavera.

 

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat