Tarragona

Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Tràmits i serveis Brigada d'intervenció ràpida

Brigada d'intervenció ràpida

camioneta.jpg

L’objectiu de la Brigada d'Intervenció Ràpida (BIR) és el manteniment de ferms, paviments, pilones i tot tipus d’obra civil de caràcter públic com :

  • Reparació de clots a l'asfalt.
  • Reparacions de panots de voreres.
  • Reparació de paviments de pedra, llambordes o similar.
  • Reparació de peces de voravia malmeses.
  • Enfonsaments de calçada.
  • Col·locació de pilones.

 

Els ciutadans poden posar-se en contacte amb la Brigada d'Intervenció Ràpida mitjançant el telèfon gratuït d’atenció al ciutadà 900 200 274. Aquest telèfon està disponible les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any.

No entren dins de les competències de la Brigada d'Intervenció Ràpida les qüestions relacionades amb el manteniment de la via pública, ni de l’arbrat, ni de l'enllumenat, ni tampoc de la de recollida de la brossa, ja que l’Ajuntament ja disposa d'altres mitjans  per dur a terme aquests serveis.
Les actuacions que duu a terme la Brigada d’Intervenció Ràpida són controlades en tot moment pels tècnics de la Brigada Municipal de l’Ajuntament, que són els que marcaran la prioritat de les actuacions, dividides en molt urgents, urgents i normals, les quals s’hauran de solucionar en 24 hores, tres dies o deu dies en cada cas. L’empresa adjudicatària de l’obra té a disposició de l’Ajuntament un total de 17 persones dividides entre personal administratiu, tècnics, inspectors i oficials i peons.

 

Podeu veure el detall del primer any de funcionament de la Brigada d'Intervenció Ràpida en aquest en aquest enllaç.

Comparteix


Segells de reconeixement d’administració oberta
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat