Esteu aquí: Inici Medi ambient Espais verds Itineraris

Itineraris

Els vuit itineraris autoguiats, quatre d’urbans i quatre de periurbans, que us oferim en aquest quadern, tenen un doble objectiu: que pugueu conèixer i alhora gaudir dels valors del nostre patrimoni històric i natural més immediat que, pel mateix fet de la seva proximitat, moltes vegades ens passen desapercebuts.

Es fa difícil, i fins i tot pot ser contraproduent, deslligar la nostra història dels valors naturals d’un paisatge. Les belles i singulars fotografies i els breus però interessants textos aconsegueixen una síntesi perfecta entre història i paisatge, entre els valors patrimonials i els naturals del municipi de Tarragona.

Des de la Conselleria de Sostenibilitat, Medi Ambient i Salut de l’Ajuntament de Tarragona, seguint les directrius de l’Agenda 21 i conscients de la interdependència entre transport, medi ambient i salut, volem promoure un model de mobilitat sostenible i, per això, us oferim el valor afegit de poder arribar a l’inici de cada itinerari en transport públic i fer a peu tot el seu recorregut que, pel seu traçat breu i sense dificultats,és accessible per a la major part de la població.


 1. Platja Llarga
  Bosc de la Marquesa
 2. Arrabassada
  Savinosa
 3. Comellar -
  Font del Garrot
 4. Parc ecohistòric
  del Pont del Diable
 5. Camp de Mart.
  Muralles
 6. Parc del Miracle
 7. Llera del riu Francolí
 8. Parc de la Ciutat
  Quinta de Sant Rafael

També podeu baixar-vos la guia completa en format PDF (4,8 MB)


Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat

carregant